hocalar bugün alonayı ugurladım hava alanından geliorum...cok kotuyum : ((

Gidebilecekmisin sen bi ayak vardı rusyada üniye gidecektin usta ne oldu o ?![]()

şu an da olmaması hiç olmadığı anlamına gelmez.bir kere yaşayan bir daha unutamaz kezaναη_нσιנ∂σηк;457211' Alıntı:Senin aşk acın mı var ya![]()

isim vermeden örneklendirirsek sevinirim.deşifre edilmesini istemem yine de.İnsanların değer verildiği kadar değerli olmadığı anlaşılınca varsın biraz sitem çıksın ağzımızdan di mi?ναη_нσιנ∂σηк;457395' Alıntı:Begüm begüm diye ağladığın günleri biliyoruz ama şimdi begüme dediklerini de biliyoruz.
Eğer unutamamak buysa varsın unutulsun daha iyi![]()
kimin ne kadar değer hakettiğini anlayabilseydim.1 ayda.şimdi uçuyor olurdum ahmetçim.ναη_нσιנ∂σηк;457402' Alıntı:Hakedene hakettiği kadar değer vereceksin. Bunu ayarlayamıyorsan senin hatandır.
Bir dahakilerde buna dikkat edersin umarım![]()

en iyisi bu aldanmalara bi yerde son vermek ve.ciğeri 5 para etmez insanlarla muhatap olmamak o kben buna şimdiden başladım.tavsiye ederimναη_нσιנ∂σηк;457405' Alıntı:Zaten hep bu yüzden kaybetmedik mi
Önce peşimizdeler sonra değerinin fazlasını verince biz peşindeyiz![]()

ναη_нσιנ∂σηк;457405' Alıntı:Zaten hep bu yüzden kaybetmedik mi
Önce peşimizdeler sonra değerinin fazlasını verince biz peşindeyiz![]()

en iyisi bu aldanmalara bi yerde son vermek ve.ciğeri 5 para etmez insanlarla muhatap olmamak o kben buna şimdiden başladım.tavsiye ederim![]()