a.s hemşehrim :) nasılsın toprağım:)
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Maşallah bu gece de burası 10 numara . Genişletmek için tıkla ... bi Kemal abi eksik onunda eli kulağındadır... ---------- Eklendi @ 00:16:07 ---------- Yazıldı @ 00:15:44 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Yeni gelenlere cümleten hoşgeldin diyorum . Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk, Nasılsın Ali...
DiaBLoS' Alıntı: Maşallah bu gece de burası 10 numara . Genişletmek için tıkla ... bi Kemal abi eksik onunda eli kulağındadır... ---------- Eklendi @ 00:16:07 ---------- Yazıldı @ 00:15:44 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Yeni gelenlere cümleten hoşgeldin diyorum . Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk, Nasılsın Ali...
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aynı beya! Sen napıyon? Genişletmek için tıkla ... ne yapalım sabah akşam forumdayız beya!
OttomaN TigeR' Alıntı: Aynı beya! Sen napıyon? Genişletmek için tıkla ... ne yapalım sabah akşam forumdayız beya!
Amaru Shady Üye rizENGİN' Alıntı: nasılsın toprağım Genişletmek için tıkla ... 3.kez söylüyorum galiba, iyiyim SEn de iyisin galiba
rizENGİN' Alıntı: nasılsın toprağım Genişletmek için tıkla ... 3.kez söylüyorum galiba, iyiyim SEn de iyisin galiba
[ENGİN] Üye DiaBLoS' Alıntı: Kemal abi de gelirse , kadro tamamlanmış olacak . Genişletmek için tıkla ... onun lumialarla başı dertte
DiaBLoS' Alıntı: Kemal abi de gelirse , kadro tamamlanmış olacak . Genişletmek için tıkla ... onun lumialarla başı dertte
Amaru Shady Üye rizENGİN' Alıntı: ne yapalım sabah akşam forumdayız beya! Genişletmek için tıkla ... yazın ben de böyleydim. ne günlerdi ---------- Eklendi @ 00:18:53 ---------- Yazıldı @ 00:18:32 ---------- hasane51' Alıntı: selamunaleykum Genişletmek için tıkla ... a.s Hasan, geç geldin
rizENGİN' Alıntı: ne yapalım sabah akşam forumdayız beya! Genişletmek için tıkla ... yazın ben de böyleydim. ne günlerdi ---------- Eklendi @ 00:18:53 ---------- Yazıldı @ 00:18:32 ---------- hasane51' Alıntı: selamunaleykum Genişletmek için tıkla ... a.s Hasan, geç geldin
[ENGİN] Üye Pondusss' Alıntı: 3.kez söylüyorum galiba, iyiyim SEn de iyisin galiba Genişletmek için tıkla ... elhamdulillah iyiyiz şükür
Pondusss' Alıntı: 3.kez söylüyorum galiba, iyiyim SEn de iyisin galiba Genişletmek için tıkla ... elhamdulillah iyiyiz şükür
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Gökçen abi bende iyiyim sağolasın . Keyfin yerinde değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun çok şükür Ali.
DiaBLoS' Alıntı: Gökçen abi bende iyiyim sağolasın . Keyfin yerinde değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun çok şükür Ali.
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: selamunaleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin Hasan'ım geç kaldın bugün
hasane51' Alıntı: selamunaleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin Hasan'ım geç kaldın bugün
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Hasan'ım geç kaldın bugün Genişletmek için tıkla ... smiley çok güzel
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Hasan'ım geç kaldın bugün Genişletmek için tıkla ... smiley çok güzel
haydaravısyon Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Haydar sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyim sizler nasılsınız
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Haydar sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyim sizler nasılsınız
Amaru Shady Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) Pondusss, Eykul, Emrgncy112, L-LumieRe+