Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
AHMED... Üye selamun aleykum nasılsınız arkadaşlar ---------- Eklendi @ 00:10:58 ---------- Yazıldı @ 00:10:16 ---------- ne o Herkes ayri bi suskun
selamun aleykum nasılsınız arkadaşlar ---------- Eklendi @ 00:10:58 ---------- Yazıldı @ 00:10:16 ---------- ne o Herkes ayri bi suskun
Eykul Üye Ve aleykum selam Yatin uyuyun arkadaslar yaw uykudan tatli birsey yok uyuyabilene iste... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve aleykum selam Yatin uyuyun arkadaslar yaw uykudan tatli birsey yok uyuyabilene iste... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eykul Üye hasane51' Alıntı: elimde 8 çekirdeklı telefon var Genişletmek için tıkla ... O nasil oluyormus?
Emrgncy Üye hasane51' Alıntı: elimde 8 çekirdeklı telefon var Genişletmek için tıkla ... ben sayıyla kattırmadım Hasan direk kuruyemişçiden 100gr kattırdım
hasane51' Alıntı: elimde 8 çekirdeklı telefon var Genişletmek için tıkla ... ben sayıyla kattırmadım Hasan direk kuruyemişçiden 100gr kattırdım
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Üstad nasılsın
papakudioflu Emekli Yönetici hasane51' Alıntı: elimde 8 çekirdeklı telefon var Genişletmek için tıkla ... hasan beni 8çekirdek kesmez
hasane51' Alıntı: elimde 8 çekirdeklı telefon var Genişletmek için tıkla ... hasan beni 8çekirdek kesmez
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali abi
Hasan Üye papakudioflu' Alıntı: hasan beni 8çekirdek kesmez Genişletmek için tıkla ... yarın 16 yaparım