:kahve:
haydaravısyon Üye DiaBLoS' Alıntı: Haydar hoşgeldin ... Ercam , Aleykümselam ... Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
The Patriot Üye Hayırlı geceler, fakat ''Ercam'' değil üstad ''Ercan'' DiaBLoS' Alıntı: Haydar hoşgeldin ... Ercam , Aleykümselam ... Genişletmek için tıkla ...
Hayırlı geceler, fakat ''Ercam'' değil üstad ''Ercan'' DiaBLoS' Alıntı: Haydar hoşgeldin ... Ercam , Aleykümselam ... Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS Admin L-LumieRe' Alıntı: selamlar. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim . Aleykümselam ... The Patriot' Alıntı: Hayırlı geceler, fakat ''Ercam'' değil üstad ''Ercan'' Genişletmek için tıkla ... Dostum kusura bakma , hızlı yazdığım için dikkat etmemişim
L-LumieRe' Alıntı: selamlar. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim . Aleykümselam ... The Patriot' Alıntı: Hayırlı geceler, fakat ''Ercam'' değil üstad ''Ercan'' Genişletmek için tıkla ... Dostum kusura bakma , hızlı yazdığım için dikkat etmemişim
papakudioflu Emekli Yönetici L-LumieRe' Alıntı: selamlar. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hasan nasılsın
DiaBLoS Admin Gökçen abi yok , Ali Kemal abi yok ... Çok da sessiz buralar ... Valla bende birazdan çıkarım artık ...
Gökçen abi yok , Ali Kemal abi yok ... Çok da sessiz buralar ... Valla bende birazdan çıkarım artık ...
Sofya- Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşgeldin Sofya ... Naber ? Genişletmek için tıkla ... saol geç oldu biraz ama iyilik ---------- Eklendi @ 01:33:13 ---------- Yazıldı @ 01:32:55 ---------- siz nasılsınızz
DiaBLoS' Alıntı: Hoşgeldin Sofya ... Naber ? Genişletmek için tıkla ... saol geç oldu biraz ama iyilik ---------- Eklendi @ 01:33:13 ---------- Yazıldı @ 01:32:55 ---------- siz nasılsınızz
papakudioflu Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Gökçen abi yok , Ali Kemal abi yok ... Çok da sessiz buralar ... Valla bende birazdan çıkarım artık ... Genişletmek için tıkla ... burdaym kardesim selam verdim görmemişsin biraz işim vardı
DiaBLoS' Alıntı: Gökçen abi yok , Ali Kemal abi yok ... Çok da sessiz buralar ... Valla bende birazdan çıkarım artık ... Genişletmek için tıkla ... burdaym kardesim selam verdim görmemişsin biraz işim vardı