Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

birinci ne okuyacagimi bilmiyorum. Ikincisi tablet mi yeni bi telefon mu. Ucuncusu kiz mevzuu :D

birincisi ne yapmak istiyorsan neyi seviyorsan o bölümü oku ikincisi tablete para verme vericeksende win8li tabletleri bekle üçüncüsü işin hem zor hem kolay

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

yenecek gibi degil ki kardeşim zaten gelse ben bilirim öhö öhööö
Acayip gereksiz konu açmışlar yahu.

---------- Eklendi @ 02:56:27 ---------- Yazıldı @ 02:55:38 ----------

Ama bugün 1 nisan şakasını ilk ben yaptım...:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

birincisi ne yapmak istiyorsan neyi seviyorsan o bölümü oku ikincisi tablete para verme vericeksende win8li tabletleri bekle üçüncüsü işin hem zor hem kolay

Birinci tamam. Ikinci icin iPad dusunuyorum aslinda. Ucuncu ise mechul :ehe

NaganoTR

NaganoTR

Üye
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar

__xXx__

__xXx__

Üye

Amin. Derdim buyuk

tavsiye istersen tablet alma ben aldım kullanmiyorum bile evde boş boş duruyor okul konusunda istersen ozelden yardım edeyim ama şunu soylim sevebilecegin işe giden yolda ol kız konusunda kesinlikle tavsiye bekleme şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı kızlar la anlasamam bile

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Birinci tamam. Ikinci icin iPad dusunuyorum aslinda. Ucuncu ise mechul :ehe

aslında üçüncüde kolay evlenicegin insanı bulana kadar kimseye kendiden çok deger verme herşeyi daha kolay çözmeye basladıgını farkediceksin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

tavsiye istersen tablet alma ben aldım kullanmiyorum bile evde boş boş duruyor okul konusunda istersen ozelden yardım edeyim ama şunu soylim sevebilecegin işe giden yolda ol kız konusunda kesinlikle tavsiye bekleme şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı kızlar la anlasamam bile

o zaman soyle yapalim: tableti bana yolla :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

aslında üçüncüde kolay evlenicegin insanı bulana kadar kimseye kendiden çok deger verme herşeyi daha kolay çözmeye basladıgını farkediceksin
Hiç kimseye değer verme çünkü değer sadece matematikte olur... sonunu hatırlayamadım duyan var mı bu sözü.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

O kadar gitme abi. Ben sevdigimi zannediyorum ama sevmiyorum aslinda :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Hiç kimseye değer verme çünkü değer sadece matematikte olur... sonunu hatırlayamadım duyan var mı bu sözü.

duyma ama baslangıctan kaybediyor bence hiç kimseye hakettiginden fazla deger verme diye baslasa olabilirdi

---------- Eklendi @ 03:04:58 ---------- Yazıldı @ 03:03:19 ----------

O kadar gitme abi. Ben sevdigimi zannediyorum ama sevmiyorum aslinda :hmmm

o zaman sorunlar ikiye düştü

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben yüksek müsaadelerinizle ayrılıyorum herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

duyma ama baslangıctan kaybediyor bence hiç kimseye hakettiginden fazla deger verme diye baslasa olabilirdi

---------- Eklendi @ 03:04:58 ---------- Yazıldı @ 03:03:19 ----------

o zaman sorunlar ikiye düştü

hayir dusmedi. Buna bi cozum lazim

Üst Alt