Kastamonu ilköğretim matematik öğretmenliğiAllah muvaffak etsin inşallah.
OttomaN TigeR Üye DART67' Alıntı: Kastamonu ilköğretim matematik öğretmenliği Genişletmek için tıkla ... Allah muvaffak etsin inşallah.
DART67' Alıntı: Kastamonu ilköğretim matematik öğretmenliği Genişletmek için tıkla ... Allah muvaffak etsin inşallah.
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin engin 5 kaldı.
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: hadi yaa baksen şuna dur bi bakayım mesajlara ama ben mesajlarını felan begendim profiline yazdım ondandır Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe' Alıntı: hadi yaa baksen şuna dur bi bakayım mesajlara ama ben mesajlarını felan begendim profiline yazdım ondandır Genişletmek için tıkla ...
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin engin 5 kaldı. Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim
DART67 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah muvaffak etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim . Cümlemizi.
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah muvaffak etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim . Cümlemizi.
DiaBLoS Admin Benim gözler yavaş yavaş gidiyor ... Bu arada saatlerinizi bir saat ileri aldınız mı ? ...
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Benim gözler yavaş yavaş gidiyor ... Bu arada saatlerinizi bir saat ileri aldınız mı ? ... Genişletmek için tıkla ... Hatırlattığın iyi oldu hemen alıyım...
DiaBLoS' Alıntı: Benim gözler yavaş yavaş gidiyor ... Bu arada saatlerinizi bir saat ileri aldınız mı ? ... Genişletmek için tıkla ... Hatırlattığın iyi oldu hemen alıyım...
__xXx__ Üye DART67' Alıntı: Sağolun. Memleketiniz .? Genişletmek için tıkla ... şöyle diyeyim anne tarafı bolulu baba tarafı trabzon ama ben izmitte doğdum büyüdüm
DART67' Alıntı: Sağolun. Memleketiniz .? Genişletmek için tıkla ... şöyle diyeyim anne tarafı bolulu baba tarafı trabzon ama ben izmitte doğdum büyüdüm
L-LumieRe Üye DiaBLoS' Alıntı: Benim gözler yavaş yavaş gidiyor ... Bu arada saatlerinizi bir saat ileri aldınız mı ? ... Genişletmek için tıkla ... bende birazdan geri mobil geçip uyuklarım heralde saati akşam 8 de ileri aldım abi
DiaBLoS' Alıntı: Benim gözler yavaş yavaş gidiyor ... Bu arada saatlerinizi bir saat ileri aldınız mı ? ... Genişletmek için tıkla ... bende birazdan geri mobil geçip uyuklarım heralde saati akşam 8 de ileri aldım abi
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın Genişletmek için tıkla ... rabbime şükürler olsun iyiyim.sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın Genişletmek için tıkla ... rabbime şükürler olsun iyiyim.sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: rabbime şükürler olsun iyiyim.sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Aynı beya! 3
rizENGİN' Alıntı: rabbime şükürler olsun iyiyim.sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Aynı beya! 3
DART67 Üye __xXx__' Alıntı: şöyle diyeyim anne tarafı bolulu baba tarafı trabzon ama ben izmitte doğdum büyüdüm Genişletmek için tıkla ... Hımm. Adınızı öğrenebilirmiyim.?
__xXx__' Alıntı: şöyle diyeyim anne tarafı bolulu baba tarafı trabzon ama ben izmitte doğdum büyüdüm Genişletmek için tıkla ... Hımm. Adınızı öğrenebilirmiyim.?
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: bende birazdan geri mobil geçip uyuklarım heralde saati akşam 8 de ileri aldım abi Genişletmek için tıkla ... Vay uyanık
L-LumieRe' Alıntı: bende birazdan geri mobil geçip uyuklarım heralde saati akşam 8 de ileri aldım abi Genişletmek için tıkla ... Vay uyanık
__xXx__ Üye DART67' Alıntı: Hımm. Adınızı öğrenebilirmiyim.? Genişletmek için tıkla ... ismim murat arda ama herkes arda diyor sizin isminizi öğrenebilir miyim
DART67' Alıntı: Hımm. Adınızı öğrenebilirmiyim.? Genişletmek için tıkla ... ismim murat arda ama herkes arda diyor sizin isminizi öğrenebilir miyim
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aynı beya! 3 Genişletmek için tıkla ... güzel beya! Geri sayım başladı bitıyor yani
OttomaN TigeR' Alıntı: Aynı beya! 3 Genişletmek için tıkla ... güzel beya! Geri sayım başladı bitıyor yani