Selam Gececiler:):) selam arkadaşım ne var ne yok
AHMED... Üye nextman' Alıntı: Hir zaman kardeş ne demek ben kırmam hiç bir zaman forum arkadaşlarımı varol latife bizimkisi Genişletmek için tıkla ... abi isim neydi çok konuşuyoruz seninle ama tanışmadık ben ahmet
nextman' Alıntı: Hir zaman kardeş ne demek ben kırmam hiç bir zaman forum arkadaşlarımı varol latife bizimkisi Genişletmek için tıkla ... abi isim neydi çok konuşuyoruz seninle ama tanışmadık ben ahmet
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... güzellik arda hoş geldin
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... güzellik arda hoş geldin
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: güzellik arda hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk allah bozmasın
Nextman Emekli Yönetici AHMED...' Alıntı: abi isim neydi çok konuşuyoruz seninle ama tanışmadık ben ahmet Genişletmek için tıkla ... Bende sait memnun oldum kardeşim.
AHMED...' Alıntı: abi isim neydi çok konuşuyoruz seninle ama tanışmadık ben ahmet Genişletmek için tıkla ... Bende sait memnun oldum kardeşim.
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: hosbulduk allah bozmasın Genişletmek için tıkla ... amin dostum cümlemıze ----------Eklendi @ 01:16:37 ---------- Yazıldı @ 01:15:58 ---------- nextman' Alıntı: Bende sait memnun oldum kardeşim. Genişletmek için tıkla ... bende sait abi
__xXx__' Alıntı: hosbulduk allah bozmasın Genişletmek için tıkla ... amin dostum cümlemıze ----------Eklendi @ 01:16:37 ---------- Yazıldı @ 01:15:58 ---------- nextman' Alıntı: Bende sait memnun oldum kardeşim. Genişletmek için tıkla ... bende sait abi
m542tf Üye __xXx__' Alıntı: abiler ablalar bu gece saatleri bir saat ileriye almayı unutmayalım Genişletmek için tıkla ... Işteyim çok iyi oldu bu
__xXx__' Alıntı: abiler ablalar bu gece saatleri bir saat ileriye almayı unutmayalım Genişletmek için tıkla ... Işteyim çok iyi oldu bu
L-LumieRe Üye m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hos geldın mustafa abı ıyı geceler
m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hos geldın mustafa abı ıyı geceler
__xXx__ Üye m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam abi hoşgeldin
m542tf' Alıntı: Selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam abi hoşgeldin
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: Işteyim çok iyi oldu bu Genişletmek için tıkla ... bir saat erken çıkacağız mustafa abi geri alındığında da bana gece vardiyasinda denk gelmişti
m542tf' Alıntı: Işteyim çok iyi oldu bu Genişletmek için tıkla ... bir saat erken çıkacağız mustafa abi geri alındığında da bana gece vardiyasinda denk gelmişti
__xXx__ Üye m542tf' Alıntı: Hosbuldum gençler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ben iyim diğer arkadaşlarda iyilerdir umarım ----------Eklendi @ 00:23:33 ---------- Yazıldı @ 00:23:03 ---------- DART67' Alıntı: Selamın Aleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin
m542tf' Alıntı: Hosbuldum gençler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ben iyim diğer arkadaşlarda iyilerdir umarım ----------Eklendi @ 00:23:33 ---------- Yazıldı @ 00:23:03 ---------- DART67' Alıntı: Selamın Aleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin