meraba arkadaşlar nasılsınız
Sofya- Üye merhaba ahmed hosgeldin ----------Eklendi @ 03:19:45 ---------- Yazıldı @ 03:19:19 ---------- ben iyiyim sen nasılsın
merhaba ahmed hosgeldin ----------Eklendi @ 03:19:45 ---------- Yazıldı @ 03:19:19 ---------- ben iyiyim sen nasılsın
minoo Üye Şunu dinleyin diyorum, başka bir şey demiyorum. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sofya- Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kop bence ----------Eklendi @ 03:30:37 ---------- Yazıldı @ 03:30:19 ---------- güzel ama cok slow ya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kop bence ----------Eklendi @ 03:30:37 ---------- Yazıldı @ 03:30:19 ---------- güzel ama cok slow ya
minoo Üye Sofya-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kop bence Genişletmek için tıkla ... Çok duygusal bir durumdayım şu an. O beni neşelendirir, olmaz Ne sadist bir insanım yahu
Sofya-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kop bence Genişletmek için tıkla ... Çok duygusal bir durumdayım şu an. O beni neşelendirir, olmaz Ne sadist bir insanım yahu
minoo Üye O yüzden dedim ya ben de Ahmet, "ne kadar sadistim" diye. Sevmiyorum ama seviyorum şu ağlamaklı hali. ----------Eklendi @ 03:34:51 ---------- Yazıldı @ 03:34:13 ---------- Sofya-' Alıntı: heh şöyle Genişletmek için tıkla ... Hâlâ aynı parçayı dinliyorum ama ben Esnemekten ölen ilk insan olacağım ben birazdan
O yüzden dedim ya ben de Ahmet, "ne kadar sadistim" diye. Sevmiyorum ama seviyorum şu ağlamaklı hali. ----------Eklendi @ 03:34:51 ---------- Yazıldı @ 03:34:13 ---------- Sofya-' Alıntı: heh şöyle Genişletmek için tıkla ... Hâlâ aynı parçayı dinliyorum ama ben Esnemekten ölen ilk insan olacağım ben birazdan
Sofya- Üye minoo' Alıntı: O yüzden dedim ya ben de Ahmet, "ne kadar sadistim" diye. Sevmiyorum ama seviyorum şu ağlamaklı hali. ----------Eklendi @ 03:34:51 ---------- Yazıldı @ 03:34:13 ---------- Hâlâ aynı parçayı dinliyorum ama ben Esnemekten ölen ilk insan olacağım ben birazdan Genişletmek için tıkla ... Ağlıyomusun yoksa
minoo' Alıntı: O yüzden dedim ya ben de Ahmet, "ne kadar sadistim" diye. Sevmiyorum ama seviyorum şu ağlamaklı hali. ----------Eklendi @ 03:34:51 ---------- Yazıldı @ 03:34:13 ---------- Hâlâ aynı parçayı dinliyorum ama ben Esnemekten ölen ilk insan olacağım ben birazdan Genişletmek için tıkla ... Ağlıyomusun yoksa
m542tf Üye minoo' Alıntı: O yüzden dedim ya ben de Ahmet, "ne kadar sadistim" diye. Sevmiyorum ama seviyorum şu ağlamaklı hali. ----------Eklendi @ 03:34:51 ---------- Yazıldı @ 03:34:13 ---------- Hâlâ aynı parçayı dinliyorum ama ben Esnemekten ölen ilk insan olacağım ben birazdan Genişletmek için tıkla ... tarihe ismini altın harflerle yazaruk ----------Eklendi @ 03:38:19 ---------- Yazıldı @ 03:37:06 ---------- AHMED...' Alıntı: meraba arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... vay ahmet hoşgeldin
minoo' Alıntı: O yüzden dedim ya ben de Ahmet, "ne kadar sadistim" diye. Sevmiyorum ama seviyorum şu ağlamaklı hali. ----------Eklendi @ 03:34:51 ---------- Yazıldı @ 03:34:13 ---------- Hâlâ aynı parçayı dinliyorum ama ben Esnemekten ölen ilk insan olacağım ben birazdan Genişletmek için tıkla ... tarihe ismini altın harflerle yazaruk ----------Eklendi @ 03:38:19 ---------- Yazıldı @ 03:37:06 ---------- AHMED...' Alıntı: meraba arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... vay ahmet hoşgeldin
AHMED... Üye hoş bulduk mustafa abi sen nasılsın ----------Eklendi @ 03:40:35 ---------- Yazıldı @ 03:39:51 ---------- minoo' Alıntı: Yok balım ağlamıyorum ama şarkı çok etkiledi yahu Genişletmek için tıkla ... neymiş o şarkı kim söylüyor
hoş bulduk mustafa abi sen nasılsın ----------Eklendi @ 03:40:35 ---------- Yazıldı @ 03:39:51 ---------- minoo' Alıntı: Yok balım ağlamıyorum ama şarkı çok etkiledi yahu Genişletmek için tıkla ... neymiş o şarkı kim söylüyor
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: hoş bulduk mustafa abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol ahmet çalışıyorum senin gibi
AHMED...' Alıntı: hoş bulduk mustafa abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol ahmet çalışıyorum senin gibi