ben sabahcıyım ama ya:islik
L-LumieRe Üye haydaravısyon' Alıntı: s.a. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam. hos geldin haydar.
haydaravısyon Üye L-LumieRe' Alıntı: aleykum selam. hos geldin haydar. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk nasılsınız
L-LumieRe' Alıntı: aleykum selam. hos geldin haydar. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk nasılsınız
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: 18 saatir zombi gibi geziyorum ztn. kafamı koysam o dakika uyurum Genişletmek için tıkla ... şaka şaka durduğun kabahat bence hemen koy kafanı yastığa. ----------Eklendi @ 00:48:50 ---------- Yazıldı @ 00:48:13 ---------- m542tf' Alıntı: selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Amanin amanin hoş geldin abi...
L-LumieRe' Alıntı: 18 saatir zombi gibi geziyorum ztn. kafamı koysam o dakika uyurum Genişletmek için tıkla ... şaka şaka durduğun kabahat bence hemen koy kafanı yastığa. ----------Eklendi @ 00:48:50 ---------- Yazıldı @ 00:48:13 ---------- m542tf' Alıntı: selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Amanin amanin hoş geldin abi...
haydaravısyon Üye m542tf' Alıntı: selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... a.slm hoş geldin
OttomaN TigeR Üye haydaravısyon' Alıntı: s.a. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam haydar nasılsın bu aralar uğramaz oldun konuya.
haydaravısyon' Alıntı: s.a. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam haydar nasılsın bu aralar uğramaz oldun konuya.
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: şaka şaka durduğun kabahat bence hemen koy kafanı yastığa. ----------Eklendi @ 00:48:50 ---------- Yazıldı @ 00:48:13 ---------- Amanin amanin hoş geldin abi... Genişletmek için tıkla ... hosbuldum gökçen nasılsın
Blackhawk1111' Alıntı: şaka şaka durduğun kabahat bence hemen koy kafanı yastığa. ----------Eklendi @ 00:48:50 ---------- Yazıldı @ 00:48:13 ---------- Amanin amanin hoş geldin abi... Genişletmek için tıkla ... hosbuldum gökçen nasılsın
papakudioflu Emekli Yönetici selamünaleyküm herkese iyi geceler arkadaslar mesajları okuyup gireyim dedim ama beş dakkada yedi sayfa olmuş konu yetişemedim direk girdim nasılsınız
selamünaleyküm herkese iyi geceler arkadaslar mesajları okuyup gireyim dedim ama beş dakkada yedi sayfa olmuş konu yetişemedim direk girdim nasılsınız
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: hosbuldum gökçen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi seni sormalı nasılsın dinlenebildin mi?
m542tf' Alıntı: hosbuldum gökçen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi seni sormalı nasılsın dinlenebildin mi?
m542tf Üye haydaravısyon' Alıntı: a.slm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbuldum haydar sen nasılsın
kerim5534 Üye m542tf' Alıntı: selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... a.slm nbr babamo
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm herkese iyi geceler arkadaslar mesajları okuyup gireyim dedim ama beş dakkada yedi sayfa olmuş konu yetişemedim direk girdim nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abi iyilik vallahi sen nasılsın,
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm herkese iyi geceler arkadaslar mesajları okuyup gireyim dedim ama beş dakkada yedi sayfa olmuş konu yetişemedim direk girdim nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abi iyilik vallahi sen nasılsın,
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: İyiyim abi seni sormalı nasılsın dinlenebildin mi? Genişletmek için tıkla ... sağol gökçen zimba gibiyim
Blackhawk1111' Alıntı: İyiyim abi seni sormalı nasılsın dinlenebildin mi? Genişletmek için tıkla ... sağol gökçen zimba gibiyim
papakudioflu Emekli Yönetici L-LumieRe' Alıntı: hos geldiniz kemal ve mustafa abilerim.. iyiyiz haydar çok şukur. Genişletmek için tıkla ... kardeşim sen daha uyumadınmı zombi gibi olmuşsundur
L-LumieRe' Alıntı: hos geldiniz kemal ve mustafa abilerim.. iyiyiz haydar çok şukur. Genişletmek için tıkla ... kardeşim sen daha uyumadınmı zombi gibi olmuşsundur
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: sağol gökçen zimba gibiyim Genişletmek için tıkla ... kaça kadar uyudun abi yoksa yeni mi kalktın?
m542tf' Alıntı: sağol gökçen zimba gibiyim Genişletmek için tıkla ... kaça kadar uyudun abi yoksa yeni mi kalktın?
m542tf Üye kerim5534' Alıntı: a.slm nbr babamo Genişletmek için tıkla ... iyidir babamo tabure üstünde iplik bağlıyorum
kerim5534' Alıntı: a.slm nbr babamo Genişletmek için tıkla ... iyidir babamo tabure üstünde iplik bağlıyorum
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: kardeşim sen daha uyumadınmı zombi gibi olmuşsundur Genişletmek için tıkla ... birazdan kafa düşer omzuna abi...
papakudioflu' Alıntı: kardeşim sen daha uyumadınmı zombi gibi olmuşsundur Genişletmek için tıkla ... birazdan kafa düşer omzuna abi...