Hoş geldin Adaş
L-LumieRe Üye Blackhawk1111' Alıntı: Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 1 misafir) Blackhawk1111*, L-LumieRe+, hasane51+ Hayalet üye! Aleyküm selam Hasan bu kadarız... Genişletmek için tıkla ... erken daha yeni açıldı konu
Blackhawk1111' Alıntı: Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 1 misafir) Blackhawk1111*, L-LumieRe+, hasane51+ Hayalet üye! Aleyküm selam Hasan bu kadarız... Genişletmek için tıkla ... erken daha yeni açıldı konu
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: 1 saatir video encoding uğraşıyorum başım agrıdı. birde konu açtım 2 tane yeter Genişletmek için tıkla ... Gördüm şimdi... ----------Eklendi @ 00:23:06 ---------- Yazıldı @ 00:22:22 ---------- kerim5534' Alıntı: hayurlu geceler beyler bayanlar Genişletmek için tıkla ... Sanada hayırlı olsun kardeşim. hg ----------Eklendi @ 00:23:27 ---------- Yazıldı @ 00:23:06 ---------- hasane51' Alıntı: Herkes hoşgeldi Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk ne haber hasan.
L-LumieRe' Alıntı: 1 saatir video encoding uğraşıyorum başım agrıdı. birde konu açtım 2 tane yeter Genişletmek için tıkla ... Gördüm şimdi... ----------Eklendi @ 00:23:06 ---------- Yazıldı @ 00:22:22 ---------- kerim5534' Alıntı: hayurlu geceler beyler bayanlar Genişletmek için tıkla ... Sanada hayırlı olsun kardeşim. hg ----------Eklendi @ 00:23:27 ---------- Yazıldı @ 00:23:06 ---------- hasane51' Alıntı: Herkes hoşgeldi Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk ne haber hasan.
L-LumieRe Üye kerim5534' Alıntı: hayurlu geceler beyler bayanlar Genişletmek için tıkla ... hoş geldin kerim kardeşim
kerim5534' Alıntı: hayurlu geceler beyler bayanlar Genişletmek için tıkla ... hoş geldin kerim kardeşim
kerim5534 Üye L-LumieRe' Alıntı: hoş geldin kerim kardeşim Genişletmek için tıkla ... hosbuldum naparsınız be yaw
L-LumieRe Üye kerim5534' Alıntı: hosbuldum naparsınız be yaw Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen naslsın. mustafa abi yok mu ?
kerim5534' Alıntı: hosbuldum naparsınız be yaw Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen naslsın. mustafa abi yok mu ?
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Iyiyim gökçen abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim çok şükür Hasan, Bu arada nick dehşet bir şey olmuş ya... ----------Eklendi @ 00:32:46 ---------- Yazıldı @ 00:31:51 ---------- L-LumieRe' Alıntı: iyiyiz sen naslsın. mustafa abi yok mu ? Genişletmek için tıkla ... Gelir inşallah
hasane51' Alıntı: Iyiyim gökçen abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim çok şükür Hasan, Bu arada nick dehşet bir şey olmuş ya... ----------Eklendi @ 00:32:46 ---------- Yazıldı @ 00:31:51 ---------- L-LumieRe' Alıntı: iyiyiz sen naslsın. mustafa abi yok mu ? Genişletmek için tıkla ... Gelir inşallah
kerim5534 Üye L-LumieRe' Alıntı: iyiyiz sen naslsın. mustafa abi yok mu ? Genişletmek için tıkla ... islerinı halletsın damlar hemen buraya zatı
L-LumieRe' Alıntı: iyiyiz sen naslsın. mustafa abi yok mu ? Genişletmek için tıkla ... islerinı halletsın damlar hemen buraya zatı
L-LumieRe Üye kerim5534' Alıntı: islerinı halletsın damlar hemen buraya zatı Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz... ben yatarım 1 saate kadar.
kerim5534' Alıntı: islerinı halletsın damlar hemen buraya zatı Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz... ben yatarım 1 saate kadar.
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: bekiyoruz... ben yatarım 1 saate kadar. Genişletmek için tıkla ... 1 saate kadar mı? yok yok ne zaman kafamız düştü o zamana kadar burdayız ----------Eklendi @ 00:44:16 ---------- Yazıldı @ 00:39:34 ---------- Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 2 misafir) Blackhawk1111*, L-LumieRe+, kerim5534, hasane51+ Bu sefer tam kadro hayalet yok
L-LumieRe' Alıntı: bekiyoruz... ben yatarım 1 saate kadar. Genişletmek için tıkla ... 1 saate kadar mı? yok yok ne zaman kafamız düştü o zamana kadar burdayız ----------Eklendi @ 00:44:16 ---------- Yazıldı @ 00:39:34 ---------- Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 2 misafir) Blackhawk1111*, L-LumieRe+, kerim5534, hasane51+ Bu sefer tam kadro hayalet yok
kerim5534 Üye Blackhawk1111' Alıntı: 1 saate kadar mı? yok yok ne zaman kafamız düştü o zamana kadar burdayız Genişletmek için tıkla ... ben sabahcıyım ama ya
Blackhawk1111' Alıntı: 1 saate kadar mı? yok yok ne zaman kafamız düştü o zamana kadar burdayız Genişletmek için tıkla ... ben sabahcıyım ama ya
L-LumieRe Üye Blackhawk1111' Alıntı: 1 saate kadar mı? yok yok ne zaman kafamız düştü o zamana kadar burdayız Genişletmek için tıkla ... 18 saatir zombi gibi geziyorum ztn. kafamı koysam o dakika uyurum
Blackhawk1111' Alıntı: 1 saate kadar mı? yok yok ne zaman kafamız düştü o zamana kadar burdayız Genişletmek için tıkla ... 18 saatir zombi gibi geziyorum ztn. kafamı koysam o dakika uyurum