amanınn teşekkürlerr gökçen bey :D afiyet olsun efem.
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: amanınn teşekkürlerr gökçen bey Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun efem.
L-LumieRe Üye m542tf' Alıntı: söyleyişle öyle bir hava var Genişletmek için tıkla ... evet abı aynen oyle
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: evet abı aynen oyle Genişletmek için tıkla ... ne öyle ya ben fransız kaldım olaya
L-LumieRe' Alıntı: evet abı aynen oyle Genişletmek için tıkla ... ne öyle ya ben fransız kaldım olaya
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: ne öyle ya ben fransız kaldım olaya Genişletmek için tıkla ... niki benzetiyoruz senin bölge neden 1111 var
Blackhawk1111' Alıntı: ne öyle ya ben fransız kaldım olaya Genişletmek için tıkla ... niki benzetiyoruz senin bölge neden 1111 var
L-LumieRe Üye Sofya-' Alıntı: la fontaine - le lumiere cidden benziyor fransız stili Genişletmek için tıkla ... lumiere kardeşler dunyanın ılk fılm yapımcıları arasındadır... Fransızcada IŞIK anlamına gelıyor.
Sofya-' Alıntı: la fontaine - le lumiere cidden benziyor fransız stili Genişletmek için tıkla ... lumiere kardeşler dunyanın ılk fılm yapımcıları arasındadır... Fransızcada IŞIK anlamına gelıyor.
m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: lumiere kardeşler dunyanın ılk fılm yapımcıları arasındadır... Fransızcada IŞIK anlamına gelıyor. Genişletmek için tıkla ... hmmmm
L-LumieRe' Alıntı: lumiere kardeşler dunyanın ılk fılm yapımcıları arasındadır... Fransızcada IŞIK anlamına gelıyor. Genişletmek için tıkla ... hmmmm
Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: lumiere kardeşler dunyanın ılk fılm yapımcıları arasındadır... Fransızcada IŞIK anlamına gelıyor. Genişletmek için tıkla ... vay vay vay kıyak nicki kapmışsın neye benzetiyorsunuz dye öyle havalanarak sorarsın tabi seni seni
L-LumieRe' Alıntı: lumiere kardeşler dunyanın ılk fılm yapımcıları arasındadır... Fransızcada IŞIK anlamına gelıyor. Genişletmek için tıkla ... vay vay vay kıyak nicki kapmışsın neye benzetiyorsunuz dye öyle havalanarak sorarsın tabi seni seni
Sofya- Üye okunuşu öylee hani yazıyomuu l- yazıyo ben onu le lumiere diye okuyorum madem uzun yapaydın nickiini
m542tf Üye Sofya-' Alıntı: vay vay vay kıyak nicki kapmışsın neye benzetiyorsunuz dye öyle havalanarak sorarsın tabi seni seni Genişletmek için tıkla ... lazım ona hava atmak neymiş öğrensin
Sofya-' Alıntı: vay vay vay kıyak nicki kapmışsın neye benzetiyorsunuz dye öyle havalanarak sorarsın tabi seni seni Genişletmek için tıkla ... lazım ona hava atmak neymiş öğrensin
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: niki benzetiyoruz senin bölge neden 1111 var Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe Üye Sofya-' Alıntı: vay vay vay kıyak nicki kapmışsın neye benzetiyorsunuz dye öyle havalanarak sorarsın tabi seni seni Genişletmek için tıkla ... konu nıck uzerıneydı
Sofya-' Alıntı: vay vay vay kıyak nicki kapmışsın neye benzetiyorsunuz dye öyle havalanarak sorarsın tabi seni seni Genişletmek için tıkla ... konu nıck uzerıneydı
m542tf Üye Sofya-' Alıntı: bi de cahil numarası yapıyo sen diyene kadar benim haberim yoktu louis den falan Genişletmek için tıkla ... louis kim tanıyoruz mu?
Sofya-' Alıntı: bi de cahil numarası yapıyo sen diyene kadar benim haberim yoktu louis den falan Genişletmek için tıkla ... louis kim tanıyoruz mu?