Nereye ne yazdın dostum? İyisindir umarım.
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Ne anlayacağım yahu.. Anlatacaksınız ki anlayalım değil mi? ----------Eklendi @ 01:54:52 ---------- Yazıldı @ 01:53:50 ---------- seni gidi fırsatçı Genişletmek için tıkla ... bitiverir mazallah
TheM-CK' Alıntı: Ne anlayacağım yahu.. Anlatacaksınız ki anlayalım değil mi? ----------Eklendi @ 01:54:52 ---------- Yazıldı @ 01:53:50 ---------- seni gidi fırsatçı Genişletmek için tıkla ... bitiverir mazallah
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Nereye ne yazdın dostum? İyisindir umarım. Genişletmek için tıkla ... Iki saattir ne yazıyoruz arkadaş
TheM-CK' Alıntı: Nereye ne yazdın dostum? İyisindir umarım. Genişletmek için tıkla ... Iki saattir ne yazıyoruz arkadaş
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bitiverir mazallah Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:58:29 ---------- Yazıldı @ 01:57:26 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Iki saattir ne yazıyoruz arkadaş Genişletmek için tıkla ... Ne yazıyorsun arkadaş.. Anlatacak isen anlat. Anlatmıyor isen...
- SerkeŞ -' Alıntı: bitiverir mazallah Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:58:29 ---------- Yazıldı @ 01:57:26 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Iki saattir ne yazıyoruz arkadaş Genişletmek için tıkla ... Ne yazıyorsun arkadaş.. Anlatacak isen anlat. Anlatmıyor isen...
OttomaN TigeR Üye Bende şimdi çektim artık bitene kadar. ----------Eklendi @ 04:00:13 ---------- Yazıldı @ 03:59:04 ---------- TheM-CK' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:58:29 ---------- Yazıldı @ 01:57:26 ---------- Ne yazıyorsun arkadaş.. Anlatacak isen anlat. Anlatmıyor isen... Genişletmek için tıkla ... sana ne oldu ya mobile geçtin üslub pert
Bende şimdi çektim artık bitene kadar. ----------Eklendi @ 04:00:13 ---------- Yazıldı @ 03:59:04 ---------- TheM-CK' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:58:29 ---------- Yazıldı @ 01:57:26 ---------- Ne yazıyorsun arkadaş.. Anlatacak isen anlat. Anlatmıyor isen... Genişletmek için tıkla ... sana ne oldu ya mobile geçtin üslub pert
OttomaN TigeR Üye Bende pc yemi geceyim ----------Eklendi @ 04:01:43 ---------- Yazıldı @ 04:00:55 ---------- TheM-CK' Alıntı: Bol olsun o zaman dostum.. Belli idi zaten. Lakin herkesi kendi evreninizde sanmayın.. Genişletmek için tıkla ... ne alaka şimdi ayrıca aynı evrendeyiz.
Bende pc yemi geceyim ----------Eklendi @ 04:01:43 ---------- Yazıldı @ 04:00:55 ---------- TheM-CK' Alıntı: Bol olsun o zaman dostum.. Belli idi zaten. Lakin herkesi kendi evreninizde sanmayın.. Genişletmek için tıkla ... ne alaka şimdi ayrıca aynı evrendeyiz.
-efşan Üye Dostum bak birkez uyarıyorum.. Uzatma ki gereğini yapmayalım.. Gereksiz olan kesinlikle sizsiniz!
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Gece gece seninle uğraşmak gelmiyor içimden dostum.. Kendi dünyana dönebilirsin. Genişletmek için tıkla ... aynı dünyada yaşıyoruz başka dünyam yok. ----------Eklendi @ 04:08:46 ---------- Yazıldı @ 04:07:17 ---------- TheM-CK' Alıntı: Dostum bak birkez uyarıyorum.. Uzatma ki gereğini yapmayalım.. Gereksiz olan kesinlikle sizsiniz! Genişletmek için tıkla ... niye üstüne alındın
TheM-CK' Alıntı: Gece gece seninle uğraşmak gelmiyor içimden dostum.. Kendi dünyana dönebilirsin. Genişletmek için tıkla ... aynı dünyada yaşıyoruz başka dünyam yok. ----------Eklendi @ 04:08:46 ---------- Yazıldı @ 04:07:17 ---------- TheM-CK' Alıntı: Dostum bak birkez uyarıyorum.. Uzatma ki gereğini yapmayalım.. Gereksiz olan kesinlikle sizsiniz! Genişletmek için tıkla ... niye üstüne alındın
OttomaN TigeR Üye Metin burda mısın kardeşim. ----------Eklendi @ 04:11:02 ---------- Yazıldı @ 04:10:16 ---------- TheM-CK' Alıntı: Koçum kafan mı güzel senin? Bir git yahu.. Genişletmek için tıkla ... yumurtaları sen içtin
Metin burda mısın kardeşim. ----------Eklendi @ 04:11:02 ---------- Yazıldı @ 04:10:16 ---------- TheM-CK' Alıntı: Koçum kafan mı güzel senin? Bir git yahu.. Genişletmek için tıkla ... yumurtaları sen içtin
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Yumurta ile kafa yapılır diye mi kandırıyorlardı seni yoksa.. İnanmışsın belli... Genişletmek için tıkla ... Seni kale almıyorum.
TheM-CK' Alıntı: Yumurta ile kafa yapılır diye mi kandırıyorlardı seni yoksa.. İnanmışsın belli... Genişletmek için tıkla ... Seni kale almıyorum.
-efşan Üye Lütfen al.. Yalvarırım... La bi git işine.. Kaale almıyormuş birde.. Şah sandı kendini.. Yazık.