sende mi gidiyorsun abi kimse kalmadı zaten.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Ben buradayım. Genişletmek için tıkla ... iki sayfada da mesaj görmedim senden cengiz çıktın sandım iyi mi.
TheM-CK' Alıntı: Ben buradayım. Genişletmek için tıkla ... iki sayfada da mesaj görmedim senden cengiz çıktın sandım iyi mi.
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: sende mi gidiyorsun abi kimse kalmadı zaten. Genişletmek için tıkla ... biraz daha burdayım yarbayım
Blackhawk1111' Alıntı: sende mi gidiyorsun abi kimse kalmadı zaten. Genişletmek için tıkla ... biraz daha burdayım yarbayım
-efşan Üye Blackhawk1111' Alıntı: sebep Genişletmek için tıkla ... Kimse yok diye birkaç paylaşım yapayım demiş tim yahu.
Blackhawk1111' Alıntı: sebep Genişletmek için tıkla ... Kimse yok diye birkaç paylaşım yapayım demiş tim yahu.
-efşan Üye DiaBLoS' Alıntı: Herkes çıkıyor madem ... Bende Gülcan reis in konusunu açayım da çıkayım . Genişletmek için tıkla ... Gökçen
DiaBLoS' Alıntı: Herkes çıkıyor madem ... Bende Gülcan reis in konusunu açayım da çıkayım . Genişletmek için tıkla ... Gökçen
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Kimse yok diye birkaç paylaşım yapayım demiş tim yahu. Genişletmek için tıkla ... ya gidip dönmez isen.
TheM-CK' Alıntı: Kimse yok diye birkaç paylaşım yapayım demiş tim yahu. Genişletmek için tıkla ... ya gidip dönmez isen.
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: yıl sonuna doğru wp8 nokia çıksada alsam Genişletmek için tıkla ... abi daha 7 yi görmedik
m542tf' Alıntı: yıl sonuna doğru wp8 nokia çıksada alsam Genişletmek için tıkla ... abi daha 7 yi görmedik
-efşan Üye Blackhawk1111' Alıntı: ya gidip dönmez isen. Genişletmek için tıkla ... Dönerim yahu. Bak döndüm bile..,Birkaç Program paylaşacağım sadece..
Blackhawk1111' Alıntı: ya gidip dönmez isen. Genişletmek için tıkla ... Dönerim yahu. Bak döndüm bile..,Birkaç Program paylaşacağım sadece..
DiaBLoS Admin Hepinize iyi geceler diliyorum . Epey hızlı ve güzel bir geceydi . Muhabbette oldukça güzeldi ... Eyvallah arkadaşlar ... Keyifli forumlar . Geceniz güzel olsunlar . Saygılar ...
Hepinize iyi geceler diliyorum . Epey hızlı ve güzel bir geceydi . Muhabbette oldukça güzeldi ... Eyvallah arkadaşlar ... Keyifli forumlar . Geceniz güzel olsunlar . Saygılar ...
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Gökçen Genişletmek için tıkla ... Çaktırma ama ben anlamadım iyi mi diyorum ki bu gülcan kim meğer benmişim
TheM-CK' Alıntı: Gökçen Genişletmek için tıkla ... Çaktırma ama ben anlamadım iyi mi diyorum ki bu gülcan kim meğer benmişim
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: abi daha 7 yi görmedik Genişletmek için tıkla ... birkaç aya tangoyla Türkçe dil desteği gelince Türkiye'ye gelir yıl sonundada apolloyla wp8 dört çekirdekliler gelebilir
Blackhawk1111' Alıntı: abi daha 7 yi görmedik Genişletmek için tıkla ... birkaç aya tangoyla Türkçe dil desteği gelince Türkiye'ye gelir yıl sonundada apolloyla wp8 dört çekirdekliler gelebilir