Deli oldum, sinir oldum, falan filan.. neden?:hmmm
OttomaN TigeR Üye 06kubilay06' Alıntı: öğrenci olsam bu saatte uyanık olurmuyum Genişletmek için tıkla ... Bilmem olur musun.
06kubilay06' Alıntı: öğrenci olsam bu saatte uyanık olurmuyum Genişletmek için tıkla ... Bilmem olur musun.
06kubilay06 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bu nasıl Genişletmek için tıkla ... ekranda ölü sinek vardı onu gorunce canlanıp uctu D:
- SerkeŞ -' Alıntı: bu nasıl Genişletmek için tıkla ... ekranda ölü sinek vardı onu gorunce canlanıp uctu D:
-efşan Üye Blackhawk1111' Alıntı: Metin Metin Metin Alemsin. Genişletmek için tıkla ... Sanırsam dakikalar önce yaşını sormuş idim. Eğer cevap verdi isen kusura bakma. Vermedi isen vermelisin bence.
Blackhawk1111' Alıntı: Metin Metin Metin Alemsin. Genişletmek için tıkla ... Sanırsam dakikalar önce yaşını sormuş idim. Eğer cevap verdi isen kusura bakma. Vermedi isen vermelisin bence.
06kubilay06 Üye Blackhawk1111' Alıntı: Bilmem olur musun. Genişletmek için tıkla ... olsam 9 da yatardım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 06kubilay06' Alıntı: sükür geldim ewde 6 tane laptop var hepsi bryerde saklanmıs bulana kadar canım cıkıyor Genişletmek için tıkla ... birini bana hediye eder misin telefondan zor oluyor valla
06kubilay06' Alıntı: sükür geldim ewde 6 tane laptop var hepsi bryerde saklanmıs bulana kadar canım cıkıyor Genişletmek için tıkla ... birini bana hediye eder misin telefondan zor oluyor valla
-efşan Üye SilentOne' Alıntı: yaşını verme gibi zorunluluqumu var aga Genişletmek için tıkla ... yok la sordum Fehmi'm Hoş geldin. Nasılsın?
SilentOne' Alıntı: yaşını verme gibi zorunluluqumu var aga Genişletmek için tıkla ... yok la sordum Fehmi'm Hoş geldin. Nasılsın?
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: birini bana hediye eder misin telefondan zor oluyor valla Genişletmek için tıkla ... Rusyalı
'TUĞ'' Alıntı: birini bana hediye eder misin telefondan zor oluyor valla Genişletmek için tıkla ... Rusyalı
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Sanırsam dakikalar önce yaşını sormuş idim. Eğer cevap verdi isen kusura bakma. Vermedi isen vermelisin bence. Genişletmek için tıkla ... fark etmedim.
TheM-CK' Alıntı: Sanırsam dakikalar önce yaşını sormuş idim. Eğer cevap verdi isen kusura bakma. Vermedi isen vermelisin bence. Genişletmek için tıkla ... fark etmedim.
SilentOne Üye TheM-CK' Alıntı: yok la sordum Fehmi'm Hoş geldin. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk biyim aga ya baktım sen varsın bnde katılem dedim sohbete
TheM-CK' Alıntı: yok la sordum Fehmi'm Hoş geldin. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk biyim aga ya baktım sen varsın bnde katılem dedim sohbete
SilentOne Üye 06kubilay06' Alıntı: beyler benim yaşım gozukmuyo mu sizde ? Genişletmek için tıkla ... hayır sende gözüküyor mu
06kubilay06' Alıntı: beyler benim yaşım gozukmuyo mu sizde ? Genişletmek için tıkla ... hayır sende gözüküyor mu
VKUCUKSAHİN Üye 06kubilay06' Alıntı: öğrenci olsam bu saatte uyanık olurmuyum Genişletmek için tıkla ... Ben öğrenciyim ama bırakamıyorum nasıl olacak
06kubilay06' Alıntı: öğrenci olsam bu saatte uyanık olurmuyum Genişletmek için tıkla ... Ben öğrenciyim ama bırakamıyorum nasıl olacak
OttomaN TigeR Üye 06kubilay06' Alıntı: olsam 9 da yatardım Genişletmek için tıkla ... peki ne iş yapıyorsun
-efşan Üye SilentOne' Alıntı: hoş bulduk biyim aga ya baktım sen varsın bnde katılem dedim sohbete Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın kardeşim. Sensiz olur mu hiç?
SilentOne' Alıntı: hoş bulduk biyim aga ya baktım sen varsın bnde katılem dedim sohbete Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın kardeşim. Sensiz olur mu hiç?