Hoş bulduk :) nasılsınız
VKUCUKSAHİN Üye By_GaBLiN' Alıntı: Beyler şu parçayı bi dinleyin yorumlarınızı bekliyorum 1.29 dan başlayın dinlemeye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kim çalıyorsa güzel çalmış
By_GaBLiN' Alıntı: Beyler şu parçayı bi dinleyin yorumlarınızı bekliyorum 1.29 dan başlayın dinlemeye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kim çalıyorsa güzel çalmış
VKUCUKSAHİN Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleykum ahali Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam Ahmed abi nası gidiyi
AHMED...' Alıntı: selamun aleykum ahali Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam Ahmed abi nası gidiyi
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleykum ahali Genişletmek için tıkla ... aleykümselam ahmet hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleykum ahali Genişletmek için tıkla ... Vay kardeşim Aleyküm selam hoşgeldin.
AHMED...' Alıntı: selamun aleykum ahali Genişletmek için tıkla ... Vay kardeşim Aleyküm selam hoşgeldin.
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Ve aleyküm selam Ahmed abi nası gidiyi Genişletmek için tıkla ... iyi gidiy hemşerim eve doğru gidiyrik
tinasoft' Alıntı: Ve aleyküm selam Ahmed abi nası gidiyi Genişletmek için tıkla ... iyi gidiy hemşerim eve doğru gidiyrik
By_GaBLiN Üye tinasoft' Alıntı: Kim çalıyorsa güzel çalmış Genişletmek için tıkla ... Söyleyen Kırşehirli tamamını bulamadım parçanın bulabilen olur mu
tinasoft' Alıntı: Kim çalıyorsa güzel çalmış Genişletmek için tıkla ... Söyleyen Kırşehirli tamamını bulamadım parçanın bulabilen olur mu
AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: Vay kardeşim Aleyküm selam hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk gardasim ne var ne yok uyumamişsin
Blackhawk1111' Alıntı: Vay kardeşim Aleyküm selam hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk gardasim ne var ne yok uyumamişsin
DiaBLoS Admin Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 8 misafir) DiaBLoS, tinasoft+, AHMED..., By_GaBLiN+, TheM-CK*+, Blackhawk1111*, 06kubilay06, m542tf, - SerkeŞ -*+
Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 8 misafir) DiaBLoS, tinasoft+, AHMED..., By_GaBLiN+, TheM-CK*+, Blackhawk1111*, 06kubilay06, m542tf, - SerkeŞ -*+
OttomaN TigeR Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Gökçen Abi Nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim vallahi Oğuz'um ----------Eklendi @ 00:46:02 ---------- Yazıldı @ 00:45:43 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Gökçen Abi Nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim vallahi Oğuz'um sende iyisin Inşallah
By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Gökçen Abi Nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim vallahi Oğuz'um ----------Eklendi @ 00:46:02 ---------- Yazıldı @ 00:45:43 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Gökçen Abi Nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim vallahi Oğuz'um sende iyisin Inşallah
DiaBLoS Admin tinasoft' Alıntı: Ali abi bügün yokmu birşey diyecektim geldi mi bügün hiç Genişletmek için tıkla ... Misafirler yemek istiyorlar herhalde ? Ne dersin ?
tinasoft' Alıntı: Ali abi bügün yokmu birşey diyecektim geldi mi bügün hiç Genişletmek için tıkla ... Misafirler yemek istiyorlar herhalde ? Ne dersin ?
DiaBLoS Admin 'TUĞ'' Alıntı: sa iyi geceler nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... Aleykümesselam Hoşgeldin