Hoş bulduk Ali. Teşekkürler . Hoşbulduk :) Nasılsın ? Ne var ne yok ?
DiaBLoS Admin Blackhawk1111' Alıntı: Hoş bulduk Ali. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler . Hoşbulduk Nasılsın ? Ne var ne yok ?
Blackhawk1111' Alıntı: Hoş bulduk Ali. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler . Hoşbulduk Nasılsın ? Ne var ne yok ?
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: gelenler hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk abi. ----------Eklendi @ 00:12:20 ---------- Yazıldı @ 00:11:15 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Teşekkürler . Hoşbulduk Nasılsın ? Ne var ne yok ? Genişletmek için tıkla ... iyilik çok şükür sen de iyisin Inşallah.
m542tf' Alıntı: gelenler hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk abi. ----------Eklendi @ 00:12:20 ---------- Yazıldı @ 00:11:15 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Teşekkürler . Hoşbulduk Nasılsın ? Ne var ne yok ? Genişletmek için tıkla ... iyilik çok şükür sen de iyisin Inşallah.
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sağol nasıl işlerin yolunda mı? ----------Eklendi @ 00:16:06 ---------- Yazıldı @ 00:14:01 ---------- TheM-CK' Alıntı: beyler bu chat kutusundaki işlevler kayıp bende. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla ... Benim mobil göremiyorum.
m542tf' Alıntı: nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sağol nasıl işlerin yolunda mı? ----------Eklendi @ 00:16:06 ---------- Yazıldı @ 00:14:01 ---------- TheM-CK' Alıntı: beyler bu chat kutusundaki işlevler kayıp bende. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla ... Benim mobil göremiyorum.
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: iyiyim abi sağol nasıl işlerin yolunda mı? Genişletmek için tıkla ... çok sağol Allah'a şükür yolunda
Blackhawk1111' Alıntı: iyiyim abi sağol nasıl işlerin yolunda mı? Genişletmek için tıkla ... çok sağol Allah'a şükür yolunda
-efşan Üye Blackhawk1111' Alıntı: iyiyim abi sağol nasıl işlerin yolunda mı? ----------Eklendi @ 00:16:06 ---------- Yazıldı @ 00:14:01 ---------- Benim mobil göremiyorum. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın dostum.
Blackhawk1111' Alıntı: iyiyim abi sağol nasıl işlerin yolunda mı? ----------Eklendi @ 00:16:06 ---------- Yazıldı @ 00:14:01 ---------- Benim mobil göremiyorum. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın dostum.
DiaBLoS Admin m542tf' Alıntı: barçanın gollerini kim attı bilgisi olan varmı? Genişletmek için tıkla ... 5 tane messi 2 tane tello attı .
m542tf' Alıntı: barçanın gollerini kim attı bilgisi olan varmı? Genişletmek için tıkla ... 5 tane messi 2 tane tello attı .
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: 5 tane messi 2 tane tello attı . Genişletmek için tıkla ... one öyle halısaha maçımıydı ki
DiaBLoS' Alıntı: 5 tane messi 2 tane tello attı . Genişletmek için tıkla ... one öyle halısaha maçımıydı ki
DiaBLoS Admin m542tf' Alıntı: one öyle halısaha maçımıydı ki Genişletmek için tıkla ... Barça - bar ça la mış ... Messi ham yapmış
m542tf' Alıntı: one öyle halısaha maçımıydı ki Genişletmek için tıkla ... Barça - bar ça la mış ... Messi ham yapmış
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: Ne yapmışlar yahu ayıp böylede yapılmaz ki. Genişletmek için tıkla ... messi kale önünde kamp kurmuş
Blackhawk1111' Alıntı: Ne yapmışlar yahu ayıp böylede yapılmaz ki. Genişletmek için tıkla ... messi kale önünde kamp kurmuş
-efşan Üye 06kubilay06' Alıntı: burda yazdigimiz mesajlar bizim mesajlar sayimizi yukseltiyirmu ? Genişletmek için tıkla ... evet.
06kubilay06' Alıntı: burda yazdigimiz mesajlar bizim mesajlar sayimizi yukseltiyirmu ? Genişletmek için tıkla ... evet.
m542tf Üye 06kubilay06' Alıntı: burda yazdigimiz mesajlar bizim mesajlar sayimizi yukseltiyirmu ? Genişletmek için tıkla ... galiba yükseltiyo hayırdır
06kubilay06' Alıntı: burda yazdigimiz mesajlar bizim mesajlar sayimizi yukseltiyirmu ? Genişletmek için tıkla ... galiba yükseltiyo hayırdır