Hoş bulduk Ertuğrul.. nasılsın abi ne yapıyon görüşmeyeli
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: Hoş bulduk Ertuğrul.. Genişletmek için tıkla ... nasılsın abi ne yapıyon görüşmeyeli
TheM-CK' Alıntı: Hoş bulduk Ertuğrul.. Genişletmek için tıkla ... nasılsın abi ne yapıyon görüşmeyeli
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: Allah'a şükür kardeşim ne yapayım.. Yaşamaya devam.. Sen nasılsın? Ne yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Allah iyi lik versin bende okul ev ev okul arasında yaşlanırken hayattan tecrübe kazanıyorum... seviyorum seviliyorum işte
TheM-CK' Alıntı: Allah'a şükür kardeşim ne yapayım.. Yaşamaya devam.. Sen nasılsın? Ne yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Allah iyi lik versin bende okul ev ev okul arasında yaşlanırken hayattan tecrübe kazanıyorum... seviyorum seviliyorum işte
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: Allah iyi lik versin bende okul ev ev okul arasında yaşlanırken hayattan tecrübe kazanıyorum... seviyorum seviliyorum işte Genişletmek için tıkla ... Güzeldir tecrübe kazanmak.
Elektr0' Alıntı: Allah iyi lik versin bende okul ev ev okul arasında yaşlanırken hayattan tecrübe kazanıyorum... seviyorum seviliyorum işte Genişletmek için tıkla ... Güzeldir tecrübe kazanmak.
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: selamun aleyküm Bu gece kimler var Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hasan. ----------Eklendi @ 00:08:36 ---------- Yazıldı @ 00:07:52 ---------- Nasılsınız mustafa hasan
hasane51' Alıntı: selamun aleyküm Bu gece kimler var Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hasan. ----------Eklendi @ 00:08:36 ---------- Yazıldı @ 00:07:52 ---------- Nasılsınız mustafa hasan
OttomaN TigeR Üye mstf_l' Alıntı: nasılsınız gececiler Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz mustafa sen nasılsın.
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: iyiyim gökçen sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim çok sağol. ----------Eklendi @ 00:12:10 ---------- Yazıldı @ 00:11:23 ---------- mstf_l' Alıntı: iyidir ya okul falan geçinip gidiyüz işte Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin mustafa. ----------Eklendi @ 00:12:50 ---------- Yazıldı @ 00:12:10 ---------- SWEET DREAMS' Alıntı: aleykümselam iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım sen nasılsın.
hasane51' Alıntı: iyiyim gökçen sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim çok sağol. ----------Eklendi @ 00:12:10 ---------- Yazıldı @ 00:11:23 ---------- mstf_l' Alıntı: iyidir ya okul falan geçinip gidiyüz işte Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin mustafa. ----------Eklendi @ 00:12:50 ---------- Yazıldı @ 00:12:10 ---------- SWEET DREAMS' Alıntı: aleykümselam iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım sen nasılsın.