Selamunaleyküm
OttomaN TigeR Üye Selamün Aleyküm genç kalasıcalar. ----------Eklendi @ 00:37:49 ---------- Yazıldı @ 00:37:00 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Selam ihtiyarlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
Selamün Aleyküm genç kalasıcalar. ----------Eklendi @ 00:37:49 ---------- Yazıldı @ 00:37:00 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Selam ihtiyarlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Iyilik çok şükür Hasan sen nasılsın
hasane51' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Iyilik çok şükür Hasan sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleykum arkadaşlar bakıyorum kalabalıksiniz masaallah Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Ahmed nasılsın kardeşim işlerin ne alemde.
AHMED...' Alıntı: selamun aleykum arkadaşlar bakıyorum kalabalıksiniz masaallah Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Ahmed nasılsın kardeşim işlerin ne alemde.
AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: Aleyküm selam Ahmed nasılsın kardeşim işlerin ne alemde. Genişletmek için tıkla ... güzellik Gökçen Işteyim çalışmaya devam şimdilik sorun yok uyarı aldık o kadar
Blackhawk1111' Alıntı: Aleyküm selam Ahmed nasılsın kardeşim işlerin ne alemde. Genişletmek için tıkla ... güzellik Gökçen Işteyim çalışmaya devam şimdilik sorun yok uyarı aldık o kadar
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: güzellik Gökçen Işteyim çalışmaya devam şimdilik sorun yok uyarı aldık o kadar Genişletmek için tıkla ... Aman öyle olsun çok sevindim senin için.
AHMED...' Alıntı: güzellik Gökçen Işteyim çalışmaya devam şimdilik sorun yok uyarı aldık o kadar Genişletmek için tıkla ... Aman öyle olsun çok sevindim senin için.
AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: Aman öyle olsun çok sevindim senin için. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim
Blackhawk1111' Alıntı: Aman öyle olsun çok sevindim senin için. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: sen nasılsın ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok şimdilik.
AHMED...' Alıntı: sen nasılsın ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok şimdilik.
AHMED... Üye ıstanbulda galata köprüsünün yaya alt geçidine arabayla girmiş alkollü iki kişi geçmek istemiş girmiş çıkamamis
ıstanbulda galata köprüsünün yaya alt geçidine arabayla girmiş alkollü iki kişi geçmek istemiş girmiş çıkamamis
AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok şimdilik. Genişletmek için tıkla ... hacı senden hiç konuşmadık ne yapıyorsun ne ediyorsun çalışıyor musun okuyor musun ----------Eklendi @ 00:45:53 ---------- Yazıldı @ 00:44:53 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Nasılsınız Arkadaşlar Ne Kalabalığı Genişletmek için tıkla ... yorumlara baktım da kalabalık sandım
Blackhawk1111' Alıntı: iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok şimdilik. Genişletmek için tıkla ... hacı senden hiç konuşmadık ne yapıyorsun ne ediyorsun çalışıyor musun okuyor musun ----------Eklendi @ 00:45:53 ---------- Yazıldı @ 00:44:53 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Nasılsınız Arkadaşlar Ne Kalabalığı Genişletmek için tıkla ... yorumlara baktım da kalabalık sandım