Aile içi şiddet çıktı Murat :kop: Çoluk cocugun onunde kavga etmeyin :ehe
greenmile Üye minoo' Alıntı: Aile içi şiddet çıktı Murat Genişletmek için tıkla ... Çoluk cocugun onunde kavga etmeyin
minoo' Alıntı: Aile içi şiddet çıktı Murat Genişletmek için tıkla ... Çoluk cocugun onunde kavga etmeyin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap AHMED...' Alıntı: selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin Ahmet
DiaBLoS Admin Allahınıza kurban ... Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 4 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, AHMED..., Elektr0, Revengeful*+, tinasoft+, mstf_l+, 'TUĞ'*+, greenmile+, minoo+, EroL+
Allahınıza kurban ... Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 4 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, AHMED..., Elektr0, Revengeful*+, tinasoft+, mstf_l+, 'TUĞ'*+, greenmile+, minoo+, EroL+
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: hoş geldin Ahmed abi.. Neyse arkadaşlar bugün keyfim yok size iyi sohbetler hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ... hayirdir hüsnücan ne oldu
tinasoft' Alıntı: hoş geldin Ahmed abi.. Neyse arkadaşlar bugün keyfim yok size iyi sohbetler hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ... hayirdir hüsnücan ne oldu
AHMED... Üye 'TUĞ'' Alıntı: a.s hoşgeldin Ahmet Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hoş bulduk ----------Eklendi @ 01:01:57 ---------- Yazıldı @ 01:01:18 ---------- bugün masaallah kalabalık
'TUĞ'' Alıntı: a.s hoşgeldin Ahmet Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hoş bulduk ----------Eklendi @ 01:01:57 ---------- Yazıldı @ 01:01:18 ---------- bugün masaallah kalabalık
mstf_l Üye Revengeful' Alıntı: o tarz şakaları bana karşı kullanmayın, en nefret ettiğim şeylerden. Genişletmek için tıkla ... Peki o zaman özür dilerim
Revengeful' Alıntı: o tarz şakaları bana karşı kullanmayın, en nefret ettiğim şeylerden. Genişletmek için tıkla ... Peki o zaman özür dilerim
AHMED... Üye Elektr0' Alıntı: bu yazıların 24 saatlik ömrü yok ki zaten neden bir gerginlik yapalım Genişletmek için tıkla ... öyle tabi
Elektr0' Alıntı: bu yazıların 24 saatlik ömrü yok ki zaten neden bir gerginlik yapalım Genişletmek için tıkla ... öyle tabi
VKUCUKSAHİN Üye AHMED...' Alıntı: hayirdir hüsnücan ne oldu Genişletmek için tıkla ... Okuldan beri moralim bozuk ya nedendir bilmiyorum 3. derste bi sinir aldı gidiyor. Bakalım yarına geçer inşallah hadi hayırlı geceler..
AHMED...' Alıntı: hayirdir hüsnücan ne oldu Genişletmek için tıkla ... Okuldan beri moralim bozuk ya nedendir bilmiyorum 3. derste bi sinir aldı gidiyor. Bakalım yarına geçer inşallah hadi hayırlı geceler..
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Okuldan beri moralim bozuk ya nedendir bilmiyorum 3. derste bi sinir aldı gidiyor. Bakalım yarına geçer inşallah hadi hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ... Neyse uyu bakalım da yarına sakin olursun
tinasoft' Alıntı: Okuldan beri moralim bozuk ya nedendir bilmiyorum 3. derste bi sinir aldı gidiyor. Bakalım yarına geçer inşallah hadi hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ... Neyse uyu bakalım da yarına sakin olursun
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abi ben ettim sen etme diyeceğimi bekliyorsan yanılmıyorsun abi ben ettim sen etme
'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abi ben ettim sen etme diyeceğimi bekliyorsan yanılmıyorsun abi ben ettim sen etme