Çıksana kızım Bu durumda minoo 'nun size ''baba'' demesi lazım :aman2:
Elektr0 Üye EroL' Alıntı: Çıksana kızım Genişletmek için tıkla ... Bu durumda minoo 'nun size ''baba'' demesi lazım
EroL' Alıntı: Çıksana kızım Genişletmek için tıkla ... Bu durumda minoo 'nun size ''baba'' demesi lazım
VKUCUKSAHİN Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... ve Aleyküm Selam Ali abi hoş geldin
DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... ve Aleyküm Selam Ali abi hoş geldin
EroL Emekli Yönetici Elektr0' Alıntı: Bu durumda minoo 'nun size ''baba'' demesi lazım Genişletmek için tıkla ... Öyle der bana zaten. Erol abi illa sana baba diyecem diye ısrar etti, kıramadım.
Elektr0' Alıntı: Bu durumda minoo 'nun size ''baba'' demesi lazım Genişletmek için tıkla ... Öyle der bana zaten. Erol abi illa sana baba diyecem diye ısrar etti, kıramadım.
VKUCUKSAHİN Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk kardeşlerim . Eyvallah . Keyifler nasıl bakalım ? Genişletmek için tıkla ... İyi gidiyor abi seni sormalı
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk kardeşlerim . Eyvallah . Keyifler nasıl bakalım ? Genişletmek için tıkla ... İyi gidiyor abi seni sormalı
Elektr0 Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk kardeşlerim . Eyvallah . Keyifler nasıl bakalım ? Genişletmek için tıkla ... eh işte idare ediyoz seni sormalı EroL' Alıntı: Öyle der bana zaten. Erol abi illa sana baba diyecem diye ısrar etti, kıramadım. Genişletmek için tıkla ... kızım minoo efendim erol baba
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk kardeşlerim . Eyvallah . Keyifler nasıl bakalım ? Genişletmek için tıkla ... eh işte idare ediyoz seni sormalı EroL' Alıntı: Öyle der bana zaten. Erol abi illa sana baba diyecem diye ısrar etti, kıramadım. Genişletmek için tıkla ... kızım minoo efendim erol baba
EroL Emekli Yönetici Ah canım kızım benim. Buda sana gelsin o zaman Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız