Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hoşgeldin Ali Abi :)

SHS

SHS

Üye
bilmem durgun mu :ehe

----------Eklendi @ 01:05:05 ---------- Yazıldı @ 01:04:30 ----------

çok fenaysa koyma zaten dert açma başına :d:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
bilmem durgun mu :ehe

----------Eklendi @ 01:05:05 ---------- Yazıldı @ 01:04:30 ----------

çok fenaysa koyma zaten dert açma başına :d:

Yok aslında o kadar çok adam var kim kime ne diyeceğini bilmiyor :ehe

Fena Derken :D

SHS

SHS

Üye
sen dedin ya çok fena temalar diye :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar , halısahadan geldim ve inanılmaz yorgunluk var üzerimde ...
Sağ elimin baş parmağını incilttim . Kapatamıyorum elimi . Müthiş bir ağrı var ...
Ama maça 4-0 mağlup başlamamıza rağmen maçı 9-6 kazanmayı başardık . :) 2 gol , 1 asisttim var ... :D

Yarın kaldığımız yerden devam ederiz . Hepinize iyi geceler , iyi muhabbetler ...

SHS

SHS

Üye
Sağ elimin baş parmağını incilttim . Kapatamıyorum elimi . Müthiş bir ağrı var ...
Ama maça 4-0 mağlup başlamamıza rağmen maçı 9-6 kazanmayı başardık . :) 2 gol , 1 asisttim var ... :D

Yarın kaldığımız yerden devam ederiz . Hepinize iyi geceler , iyi muhabbetler ...

geçmiş olsun abi :( Allah rahatlık versin, iyi geceler :bye2:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Geçmiş olsun abi. İyi geceler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben halı sahadaki sert oyuna ve tabii ki sert topa karşıyım. Adamlar mermi gibi top sallıyor. Belli çok Counter-Strike oynamışlar ki, tam kafaya isabet ettirebiliyorlar :kop2:

Bu mesajımdan benim 'kaleci' olduğumu çıkarmayın zira devamlı forvette oynarım. Ama sert topları hiç sevmem :sirit:

SHS

SHS

Üye
Ben halı sahadaki sert oyuna ve tabii ki sert topa karşıyım. Adamlar mermi gibi top sallıyor. Belli çok Counter-Strike oynamışlar ki, tam kafaya isabet ettirebiliyorlar :kop2:

Bu mesajımdan benim 'kaleci' olduğumu çıkarmayın zira devamlı forvette oynarım. Ama sert topları hiç sevmem :sirit:

hoşgeldin çok konuşma geç şu kaleye :ehe

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yaa bana ekran kilitleme widgeti lazım forumda bulamadım varsa Metin abi link verebilir misin ve diğer arkadaşlar

SHS

SHS

Üye
yok valla kardeşim k.bakma
bende yatıyorum artık, iyi geceler :bye2:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
İyi geceler :bye2:

SHS

SHS

Üye