ben kimseye hakaret etmiyorum ;) imzan öyle söylemiyor
Amaru Shady Üye ultrAslan.sefer' Alıntı: ben kimseye hakaret etmiyorum Genişletmek için tıkla ... imzan öyle söylemiyor
ultrAslan.sefer' Alıntı: ben kimseye hakaret etmiyorum Genişletmek için tıkla ... imzan öyle söylemiyor
SHS Üye 'TUĞ'' Alıntı: var iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi ----------Eklendi @ 00:14:06 ---------- Yazıldı @ 00:13:14 ---------- hasane51' Alıntı: kaç saattir konu açan yok cevap yazan yok can sıkıntısından oyun paylasiyorum Genişletmek için tıkla ...
'TUĞ'' Alıntı: var iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi ----------Eklendi @ 00:14:06 ---------- Yazıldı @ 00:13:14 ---------- hasane51' Alıntı: kaç saattir konu açan yok cevap yazan yok can sıkıntısından oyun paylasiyorum Genişletmek için tıkla ...
Hasan Üye iyi geceler ben yatıyorum Metin senden cevap gelmedi ----------Eklendi @ 00:16:03 ---------- Yazıldı @ 00:14:36 ---------- dur tahmin ediyim unuttun
iyi geceler ben yatıyorum Metin senden cevap gelmedi ----------Eklendi @ 00:16:03 ---------- Yazıldı @ 00:14:36 ---------- dur tahmin ediyim unuttun
SHS Üye hasane51' Alıntı: iyi geceler ben yatıyorum Metin senden cevap gelmedi ----------Eklendi @ 00:16:03 ---------- Yazıldı @ 00:14:36 ---------- dur tahmin ediyim unuttun Genişletmek için tıkla ... sen upload etmedinki, böyle böyle yap dedin yoksa ben mi görmedim sanada iyi geceler
hasane51' Alıntı: iyi geceler ben yatıyorum Metin senden cevap gelmedi ----------Eklendi @ 00:16:03 ---------- Yazıldı @ 00:14:36 ---------- dur tahmin ediyim unuttun Genişletmek için tıkla ... sen upload etmedinki, böyle böyle yap dedin yoksa ben mi görmedim sanada iyi geceler