selam
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim Oğuz sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sağol Bende iyiyim
m542tf Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim Oğuz sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Bu aralar gececiler yok galiba metin tatil bitti ondan dolayı mı? ----------Eklendi @ 00:15:32 ---------- Yazıldı @ 00:14:59 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:16:16 ---------- Yazıldı @ 00:15:32 ---------- Joker.' Alıntı: Selamınaleyküm Ağalar Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s daha aga olamadık ama hoşgeldin
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim Oğuz sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Bu aralar gececiler yok galiba metin tatil bitti ondan dolayı mı? ----------Eklendi @ 00:15:32 ---------- Yazıldı @ 00:14:59 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:16:16 ---------- Yazıldı @ 00:15:32 ---------- Joker.' Alıntı: Selamınaleyküm Ağalar Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s daha aga olamadık ama hoşgeldin
Joker. Üye m542tf' Alıntı: Bu aralar gececiler yok galiba metin tatil bitti ondan dolayı mı? ----------Eklendi @ 00:15:32 ---------- Yazıldı @ 00:14:59 ---------- a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:16:16 ---------- Yazıldı @ 00:15:32 ---------- a.s daha aga olamadık ama hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk
m542tf' Alıntı: Bu aralar gececiler yok galiba metin tatil bitti ondan dolayı mı? ----------Eklendi @ 00:15:32 ---------- Yazıldı @ 00:14:59 ---------- a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:16:16 ---------- Yazıldı @ 00:15:32 ---------- a.s daha aga olamadık ama hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Ali hoşgeldin
By_GaBLiN Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... A.s Hoşgeldin Ali Abi Nasılsın
DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... A.s Hoşgeldin Ali Abi Nasılsın
Joker. Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Ali Abi Karnımız Açıktı
DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Ali Abi Karnımız Açıktı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap m542tf' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk sağolun
Joker. Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar ... Kadro tamamlansın da birşeyler düşünüyorum yine ... Genişletmek için tıkla ... Şeytani Yemekler
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar ... Kadro tamamlansın da birşeyler düşünüyorum yine ... Genişletmek için tıkla ... Şeytani Yemekler
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar ... Kadro tamamlansın da birşeyler düşünüyorum yine ... Genişletmek için tıkla ... iskender isterim acılı
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar ... Kadro tamamlansın da birşeyler düşünüyorum yine ... Genişletmek için tıkla ... iskender isterim acılı