Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
Hasan :bye:

Hasan

Üye
bu arada yarın ögle okul yok 12:35te ders bitiyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bana bi bilmeceli soru sordular 8.dk da buldum cevabı size sorayım mı? Belki bilen vardır.

AHMED...

AHMED...

Üye
Mısırlı çiftçi, Nil Nehri'ne düşen tavuğunu kurtarmak için suya atlar. Ancak girdaba yakalanır. Kıyıya dönemeyince, bağırarak yardım ister. Bu
kez oğlu atlar suya. O da girdaba kapılır. Beraberce yardım isterler. Derken adamın kızı, karısı da aynı kaderi paylaşır. Sonunda tavuk kurtulur ama ardında 6 ölü bırakır.

anılbaran

anılbaran

Üye
Mısırlı çiftçi, Nil Nehri'ne düşen tavuğunu kurtarmak için suya atlar. Ancak girdaba yakalanır. Kıyıya dönemeyince, bağırarak yardım ister. Bu
kez oğlu atlar suya. O da girdaba kapılır. Beraberce yardım isterler. Derken adamın kızı, karısı da aynı kaderi paylaşır. Sonunda tavuk kurtulur ama ardında 6 ölü bırakır.

:hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu gece baya gülücez anlaşılan.

AHMED...

AHMED...

Üye
abi ben Gülsem mi ağlasam mi bilemedim buna birazda fıkra gibi inanasım da gelmiyor ama rekorlar kitabına girmiş ilginç ölümler

SHS

SHS

Üye
:hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim de moralim bozuk oğuzcum ..:(

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Konuşun biraz sohbetinize doyum olmuyor :off:

AHMED...

AHMED...

Üye
Gökçen ankaralıydin demi kardeşim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 2 misafir)
By_GaBLiN, AHMED..., hasane51+, Navy Blue , anılbaran+

----------Eklendi @ 00:40:35 ---------- Yazıldı @ 00:40:10 ----------

Tamam

AHMED...

AHMED...

Üye
kalabalık ama hiç ses yok :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Adam arabayla nehirden karşıya geçmek ister orda duran birine nehrin derin olup olmadığını sorar o da derin değil der. Adam arabasını sürer nehrin içine araba batar adam canını zor kurtarır. Hemen sorar hani derin değildi diye adam bende anlamadım demin ördek karşıya geçti su yarısına bile gelmiyordu demiş.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Beyler nokia nın androide geçeceği doğru mu

Üst Alt