OttomaN TigeR
Üye
. Bilemedim kusura bakma sevgilim var ama biz kutlamayız
tamam.
. Bilemedim kusura bakma sevgilim var ama biz kutlamayız
tamam.

sen ne ördün oğuz denk gelmiyoz bi haftadır
----------Eklendi @ 00:18:18 ---------- Yazıldı @ 00:17:47 ----------
iyi geceler anıl hoş geldin

hosbulduk
hoşgeldin anıl.
Sibirya'nın köylerinden birinde cenaze mezarlığa götürülüyormuş. Mısır tarlasının ortasında, tabut köylülerin ellerinden düşüvermiş. Tabutun içindeki ceset düşüp dereye yuvarlanmış. Akıntı, cesedi dinamitle avlanan balıkçıların yanına sürüklemiş. Balıkçılar "Acaba adamı dinamitle biz mi öldürdük?" diye endişeye kapılarak, cesedi askeri kışlanın tellerine bırakmışlar. Nöbetçi er, bölgeye birinin yaklaştığını düşünerek cesedi yaylım ateşine tutmuş. Hemen ambulans çağrılmış. Delik deşik olan ceset, hastaneye kaldırılmış. Operasyon 6 saat sürmüş. Ameliyattan çıkan doktor, alnından akan terleri silmiş ve "Çok zor oldu ama galiba yaşayacak" demiş -![]()
![]()
![]()

Sibirya'nın köylerinden birinde cenaze mezarlığa götürülüyormuş. Mısır tarlasının ortasında, tabut köylülerin ellerinden düşüvermiş. Tabutun içindeki ceset düşüp dereye yuvarlanmış. Akıntı, cesedi dinamitle avlanan balıkçıların yanına sürüklemiş. Balıkçılar "Acaba adamı dinamitle biz mi öldürdük?" diye endişeye kapılarak, cesedi askeri kışlanın tellerine bırakmışlar. Nöbetçi er, bölgeye birinin yaklaştığını düşünerek cesedi yaylım ateşine tutmuş. Hemen ambulans çağrılmış. Delik deşik olan ceset, hastaneye kaldırılmış. Operasyon 6 saat sürmüş. Ameliyattan çıkan doktor, alnından akan terleri silmiş ve "Çok zor oldu ama galiba yaşayacak" demiş -![]()
![]()
![]()
Ne ördün değil yav![]()
sınavlar falan uğraşıyoruz pek vakit bulamıyorum![]()
tamam oğuz yoğunsun yaniben nörüyüm sen nörüyon Oğuz![]()

Selamünaleyküm cümleten ...
Umarım.
vay garibim ölmüş gene rahat yok 
tamam oğuz yoğunsun yani

süpersin kardeşim gece gece güldüm sayende.
ölmüş adamı bide 6 saat ameliyat etmişler![]()
vay garibim ölmüş gene rahat yok
![]()

iyi geceleryarın görüşürüz
![]()
iyi geceleryarın görüşürüz
![]()

süpersin kardeşim gece gece güldüm sayende.