sağolasın, nasılsınız bakalım :Dİyiz kardeşim ne olsun haberler sende.
OttomaN TigeR Üye 'TUĞ'' Alıntı: sağolasın, nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... İyiz kardeşim ne olsun haberler sende.
'TUĞ'' Alıntı: sağolasın, nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... İyiz kardeşim ne olsun haberler sende.
AHMED... Üye 'TUĞ'' Alıntı: sağolasın, nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum tuğ ne demek anlamı ne
'TUĞ'' Alıntı: sağolasın, nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum tuğ ne demek anlamı ne
xxcorboxx Üye - SerkeŞ -' Alıntı: arka arkaya smile koyuyon ondan dedim Genişletmek için tıkla ... Ezberliyom k.b
AHMED... Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bir görünmez benim Ali abi 23 yada 25 unuttum valla Genişletmek için tıkla ... benden küçük yada büyük benim 24 tam ortasında kaldım
- SerkeŞ -' Alıntı: bir görünmez benim Ali abi 23 yada 25 unuttum valla Genişletmek için tıkla ... benden küçük yada büyük benim 24 tam ortasında kaldım
OttomaN TigeR Üye Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 0 misafir) Blackhawk1111*, gercekdostb, AHMED...+, xxcorboxx
Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 0 misafir) Blackhawk1111*, gercekdostb, AHMED...+, xxcorboxx
AHMED... Üye - SerkeŞ -' Alıntı: 23 olması lâzım Genişletmek için tıkla ... o zaman ben bir yaş büyüğüm
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: benden küçük yada büyük benim 24 tam ortasında kaldım Genişletmek için tıkla ... Ben 24 diye hatırlıyorum.
AHMED...' Alıntı: benden küçük yada büyük benim 24 tam ortasında kaldım Genişletmek için tıkla ... Ben 24 diye hatırlıyorum.
AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: Birşey farkeder mi? Genişletmek için tıkla ... yooo laf olsun konu dolsun
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: yooo laf olsun konu dolsun Genişletmek için tıkla ... Ne ara yakaladın Ahmed ya...
AHMED... Üye bana abi demeyin ahmet iyi ben ondan sordum benden büyükse abi deyim diye ----------Eklendi @ 01:09:35 ---------- Yazıldı @ 01:09:08 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Ne ara yakaladın Ahmed ya... Genişletmek için tıkla ... benden kaçmaz
bana abi demeyin ahmet iyi ben ondan sordum benden büyükse abi deyim diye ----------Eklendi @ 01:09:35 ---------- Yazıldı @ 01:09:08 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Ne ara yakaladın Ahmed ya... Genişletmek için tıkla ... benden kaçmaz
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: bana abi demeyin ahmet iyi ben ondan sordum benden büyükse abi deyim diye ----------Eklendi @ 01:09:35 ---------- Yazıldı @ 01:09:08 ---------- benden kaçmaz Genişletmek için tıkla ... Maşallah hızlısın.
AHMED...' Alıntı: bana abi demeyin ahmet iyi ben ondan sordum benden büyükse abi deyim diye ----------Eklendi @ 01:09:35 ---------- Yazıldı @ 01:09:08 ---------- benden kaçmaz Genişletmek için tıkla ... Maşallah hızlısın.
OttomaN TigeR Üye xxcorboxx' Alıntı: Konuda 9652. Sayfaya gelmişiz :maşallah: Genişletmek için tıkla ... Bi o kadar daha gider tahminimce...
xxcorboxx' Alıntı: Konuda 9652. Sayfaya gelmişiz :maşallah: Genişletmek için tıkla ... Bi o kadar daha gider tahminimce...
AHMED... Üye DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar hissettiğim yaştayım ben Genişletmek için tıkla ... aynen bende
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar hissettiğim yaştayım ben Genişletmek için tıkla ... Vallaha tam sana göre bir cevaptı helal olsun.
DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar hissettiğim yaştayım ben Genişletmek için tıkla ... Vallaha tam sana göre bir cevaptı helal olsun.