iyi geceler anıl hoşgeldin
place3461 Üye AHMED...' Alıntı: evet sohbet biraz daha sulu oluyor o yüzden sevmiyorum ben pek Genişletmek için tıkla ... gırgırina dedim zaten
AHMED...' Alıntı: evet sohbet biraz daha sulu oluyor o yüzden sevmiyorum ben pek Genişletmek için tıkla ... gırgırina dedim zaten
LuckyDALT0N Üye Aynen. AHMED...' Alıntı: evet sohbet biraz daha sulu oluyor o yüzden sevmiyorum ben pek Genişletmek için tıkla ...
Aynen. AHMED...' Alıntı: evet sohbet biraz daha sulu oluyor o yüzden sevmiyorum ben pek Genişletmek için tıkla ...
anılbaran Üye AHMED...' Alıntı: nasılsın anıl kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
AHMED...' Alıntı: nasılsın anıl kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
place3461 Üye AHMED...' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... evet şimdi gelelim fasulyenin faydalarına s'a cemaat
AHMED...' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... evet şimdi gelelim fasulyenin faydalarına s'a cemaat
AHMED... Üye anılbaran' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... aynen bende iyi deyim
anılbaran' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... aynen bende iyi deyim
By_GaBLiN Üye hasane51' Alıntı: Bunu dediğin için çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Tamam gel barışalım
Hasan Üye By_GaBLiN' Alıntı: Tamam gel barışalım Genişletmek için tıkla ... Küs değildim ki tamam barıştık
By_GaBLiN Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten . Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Ali Abi Nasılsın
place3461 Üye hasane51' Alıntı: aleykümselam Genişletmek için tıkla ... a's ----------Eklendi @ 00:22:47 ---------- Yazıldı @ 00:21:29 ---------- ah ah
hasane51' Alıntı: aleykümselam Genişletmek için tıkla ... a's ----------Eklendi @ 00:22:47 ---------- Yazıldı @ 00:21:29 ---------- ah ah