kankam5807 nasılsın
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ben bu ebuddy xmsyi nasıl çalıştıracam qt falan yüklü Genişletmek için tıkla ... valla onu denemedim dur deneyim bi.
By_GaBLiN' Alıntı: Ben bu ebuddy xmsyi nasıl çalıştıracam qt falan yüklü Genişletmek için tıkla ... valla onu denemedim dur deneyim bi.
L-LumieRe Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ben bu ebuddy xmsyi nasıl çalıştıracam qt falan yüklü Genişletmek için tıkla ... o ne ?
By_GaBLiN' Alıntı: Ben bu ebuddy xmsyi nasıl çalıştıracam qt falan yüklü Genişletmek için tıkla ... o ne ?
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: valla onu denemedim dur deneyim bi. Genişletmek için tıkla ... Tamam dene bakalım ----------Eklendi @ 01:06:53 ---------- Yazıldı @ 01:06:18 ---------- L-LumieRe' Alıntı: o ne ? Genişletmek için tıkla ... Ebuddy var chat programı yeni sürümü daha doğrusu beta
anılbaran' Alıntı: valla onu denemedim dur deneyim bi. Genişletmek için tıkla ... Tamam dene bakalım ----------Eklendi @ 01:06:53 ---------- Yazıldı @ 01:06:18 ---------- L-LumieRe' Alıntı: o ne ? Genişletmek için tıkla ... Ebuddy var chat programı yeni sürümü daha doğrusu beta
L-LumieRe Üye anılbaran' Alıntı: nıye tatıl olsunki kar yok burda Genişletmek için tıkla ... sen nerdesin. Malatya tatil
anılbaran' Alıntı: nıye tatıl olsunki kar yok burda Genişletmek için tıkla ... sen nerdesin. Malatya tatil
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: oguz bende yükleme iptal diyor ya. Cfw den kaynaklı sıkınt varda benim ondan galiba Genişletmek için tıkla ... Yeni qt denedim onda da olmadı nokia smart installeri çıkardım eksik dosya var dedi onu arayacam şimdi
anılbaran' Alıntı: oguz bende yükleme iptal diyor ya. Cfw den kaynaklı sıkınt varda benim ondan galiba Genişletmek için tıkla ... Yeni qt denedim onda da olmadı nokia smart installeri çıkardım eksik dosya var dedi onu arayacam şimdi
Hasan Üye size bi soru sorayım bi telefon 25mblık dosyası 55sn de açarsa 613mb lık dosyayı kaç snde açar
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Yeni qt denedim onda da olmadı nokia smart installeri çıkardım eksik dosya var dedi onu arayacam şimdi Genişletmek için tıkla ... bende yarın denerım.Formatlayıp
By_GaBLiN' Alıntı: Yeni qt denedim onda da olmadı nokia smart installeri çıkardım eksik dosya var dedi onu arayacam şimdi Genişletmek için tıkla ... bende yarın denerım.Formatlayıp
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: size bi soru sorayım bi telefon 25mblık dosyası 55sn de açarsa 613mb lık dosyayı kaç snde açar Genişletmek için tıkla ... 23 dk felan napiyosunda
hasane51' Alıntı: size bi soru sorayım bi telefon 25mblık dosyası 55sn de açarsa 613mb lık dosyayı kaç snde açar Genişletmek için tıkla ... 23 dk felan napiyosunda
PrınceOfPersia Üye hasane51' Alıntı: size bi soru sorayım bi telefon 25mblık dosyası 55sn de açarsa 613mb lık dosyayı kaç snde açar Genişletmek için tıkla ... cok basitt
hasane51' Alıntı: size bi soru sorayım bi telefon 25mblık dosyası 55sn de açarsa 613mb lık dosyayı kaç snde açar Genişletmek için tıkla ... cok basitt
By_GaBLiN Üye Ben şimdi fring kurdum başta kaydolacam 15 karakterli numara mi girmem gerekiyor yoksa isim ile karışık numara mi
Ben şimdi fring kurdum başta kaydolacam 15 karakterli numara mi girmem gerekiyor yoksa isim ile karışık numara mi