aynen bende :D
PrınceOfPersia Üye AHMED...' Alıntı: aynen bende Genişletmek için tıkla ... dur pc gorunume gectim Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 2 misafir) PrınceOfPersia, L-LumieRe, tabelacı, By_GaBLiN+
AHMED...' Alıntı: aynen bende Genişletmek için tıkla ... dur pc gorunume gectim Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 2 misafir) PrınceOfPersia, L-LumieRe, tabelacı, By_GaBLiN+
AHMED... Üye PrınceOfPersia' Alıntı: hadi herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler emre görüşmek üzere
PrınceOfPersia' Alıntı: hadi herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler emre görüşmek üzere
By_GaBLiN Üye PrınceOfPersia' Alıntı: aynen bi kerede abi ariyodun ben aday olmustum hatirliyosan Genişletmek için tıkla ... He o da vardı demi bide ----------Eklendi @ 01:11:31 ---------- Yazıldı @ 01:08:44 ---------- AHMED...' Alıntı: gerçekten mi pek inanmadım ----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:48:39 ---------- vay sevilmek böyle bişey olsa gerek Genişletmek için tıkla ... Vallaha şimdi yatacam sabaha kadar diye şartlandırdım kendimi ama dayanamadım uykum geldi
PrınceOfPersia' Alıntı: aynen bi kerede abi ariyodun ben aday olmustum hatirliyosan Genişletmek için tıkla ... He o da vardı demi bide ----------Eklendi @ 01:11:31 ---------- Yazıldı @ 01:08:44 ---------- AHMED...' Alıntı: gerçekten mi pek inanmadım ----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:48:39 ---------- vay sevilmek böyle bişey olsa gerek Genişletmek için tıkla ... Vallaha şimdi yatacam sabaha kadar diye şartlandırdım kendimi ama dayanamadım uykum geldi
AHMED... Üye By_GaBLiN' Alıntı: He o da vardı demi bide ----------Eklendi @ 01:11:31 ---------- Yazıldı @ 01:08:44 ---------- Vallaha şimdi yatacam sabaha kadar diye şartlandırdım kendimi ama dayanamadım uykum geldi Genişletmek için tıkla ... sende benim gibisin
By_GaBLiN' Alıntı: He o da vardı demi bide ----------Eklendi @ 01:11:31 ---------- Yazıldı @ 01:08:44 ---------- Vallaha şimdi yatacam sabaha kadar diye şartlandırdım kendimi ama dayanamadım uykum geldi Genişletmek için tıkla ... sende benim gibisin
By_GaBLiN Üye PrınceOfPersia' Alıntı: emrah abi dicez artik bende 17 yasindayim Genişletmek için tıkla ... Yaşdaş bizde 17liyik ----------Eklendi @ 01:14:17 ---------- Yazıldı @ 01:12:58 ---------- AHMED...' Alıntı: sende benim gibisin Genişletmek için tıkla ... Sende benim gibisin
PrınceOfPersia' Alıntı: emrah abi dicez artik bende 17 yasindayim Genişletmek için tıkla ... Yaşdaş bizde 17liyik ----------Eklendi @ 01:14:17 ---------- Yazıldı @ 01:12:58 ---------- AHMED...' Alıntı: sende benim gibisin Genişletmek için tıkla ... Sende benim gibisin
By_GaBLiN Üye AHMED...' Alıntı: bilgisayarın başına geçince uyku kaçtı mi Genişletmek için tıkla ... Pcde değilim hep mobilim yaza kadar tabii uyuyacam bakalım yoklama alıyorum kimler kaldı diye ----------Eklendi @ 01:22:29 ---------- Yazıldı @ 01:19:21 ---------- Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 1 misafir) By_GaBLiN ----------Eklendi @ 01:23:16 ---------- Yazıldı @ 01:22:29 ---------- Neyse benden sonrakilere selam
AHMED...' Alıntı: bilgisayarın başına geçince uyku kaçtı mi Genişletmek için tıkla ... Pcde değilim hep mobilim yaza kadar tabii uyuyacam bakalım yoklama alıyorum kimler kaldı diye ----------Eklendi @ 01:22:29 ---------- Yazıldı @ 01:19:21 ---------- Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 1 misafir) By_GaBLiN ----------Eklendi @ 01:23:16 ---------- Yazıldı @ 01:22:29 ---------- Neyse benden sonrakilere selam
SHS Üye aleyküm selam ----------Eklendi @ 02:16:54 ---------- Yazıldı @ 01:33:20 ---------- kimsecikler yok
AHMED... Üye bende Işteyim öyle dolaşıyorum maxi de valla denk geldi mi hiç affetmiyon ----------Eklendi @ 04:07:27 ---------- Yazıldı @ 04:06:57 ---------- cem yılmaz 2 ----------Eklendi @ 04:09:25 ---------- Yazıldı @ 04:07:27 ---------- bugün bura boş hacı ya
bende Işteyim öyle dolaşıyorum maxi de valla denk geldi mi hiç affetmiyon ----------Eklendi @ 04:07:27 ---------- Yazıldı @ 04:06:57 ---------- cem yılmaz 2 ----------Eklendi @ 04:09:25 ---------- Yazıldı @ 04:07:27 ---------- bugün bura boş hacı ya