M.furkan noluyo :ehe tam ismim. Muhammed Furkan :D
Amaru Shady Üye PrınceOfPersia' Alıntı: M.furkan noluyo Genişletmek için tıkla ... tam ismim. Muhammed Furkan
PrınceOfPersia Üye By_GaBLiN' Alıntı: Bende Oğuz beni de belki bilebilirsin belki bilemezsin Soyadın da Yurdakul mu ? Genişletmek için tıkla ... evt yurdakul merk etme taniyorum seni
By_GaBLiN' Alıntı: Bende Oğuz beni de belki bilebilirsin belki bilemezsin Soyadın da Yurdakul mu ? Genişletmek için tıkla ... evt yurdakul merk etme taniyorum seni
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: öylesine yaziyorum sorun oluyosa yazmayayim kardeşim... Genişletmek için tıkla ... sorun yok söyleyebilirsin
L-LumieRe' Alıntı: öylesine yaziyorum sorun oluyosa yazmayayim kardeşim... Genişletmek için tıkla ... sorun yok söyleyebilirsin
L-LumieRe Üye PrınceOfPersia' Alıntı: M.furkan noluyo Genişletmek için tıkla ... adının tamamı ama M. Nedir bende bilmiyorum
PrınceOfPersia' Alıntı: M.furkan noluyo Genişletmek için tıkla ... adının tamamı ama M. Nedir bende bilmiyorum
By_GaBLiN Üye PrınceOfPersia' Alıntı: evt yurdakul merk etme taniyorum seni Genişletmek için tıkla ... Vodafoneden demi
PrınceOfPersia' Alıntı: evt yurdakul merk etme taniyorum seni Genişletmek için tıkla ... Vodafoneden demi
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Bende Oğuz beni de belki bilebilirsin belki bilemezsin Soyadın da Yurdakul mu ? Genişletmek için tıkla ... neler oluyo burda
By_GaBLiN' Alıntı: Bende Oğuz beni de belki bilebilirsin belki bilemezsin Soyadın da Yurdakul mu ? Genişletmek için tıkla ... neler oluyo burda
PrınceOfPersia Üye By_GaBLiN' Alıntı: Vodafoneden demi Genişletmek için tıkla ... aynen bi kerede abi ariyodun ben aday olmustum hatirliyosan
By_GaBLiN' Alıntı: Vodafoneden demi Genişletmek için tıkla ... aynen bi kerede abi ariyodun ben aday olmustum hatirliyosan
By_GaBLiN Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleyküm maxi cemaat Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Hoşgeldin Ahmet
AHMED...' Alıntı: selamun aleyküm maxi cemaat Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Hoşgeldin Ahmet
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: adının tamamı ama M. Nedir bende bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... yazdım
By_GaBLiN Üye AHMED...' Alıntı: keyifler yerinde dir insaallah Genişletmek için tıkla ... Inanmazsın ama ders çalışıyorum
AHMED...' Alıntı: keyifler yerinde dir insaallah Genişletmek için tıkla ... Inanmazsın ama ders çalışıyorum
AHMED... Üye By_GaBLiN' Alıntı: Inanmazsın ama ders çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... gerçekten mi pek inanmadım ----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:48:39 ---------- PrınceOfPersia' Alıntı: hg gec yazdim ama anca yetistirebildim herkes bana bisiler yazinca zor yetistim Genişletmek için tıkla ... vay sevilmek böyle bişey olsa gerek
By_GaBLiN' Alıntı: Inanmazsın ama ders çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... gerçekten mi pek inanmadım ----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:48:39 ---------- PrınceOfPersia' Alıntı: hg gec yazdim ama anca yetistirebildim herkes bana bisiler yazinca zor yetistim Genişletmek için tıkla ... vay sevilmek böyle bişey olsa gerek