yatın uyuyun hadi Olmaz ders çalışıyorum
Amaru Shady Üye PrınceOfPersia' Alıntı: ha bu arada unuttum slm ben geldim slmsiz girdim ----------Eklendi @ 00:29:56 ---------- Yazıldı @ 00:29:19 ---------- Babam 2 Genişletmek için tıkla ... a.s ismin neydi
PrınceOfPersia' Alıntı: ha bu arada unuttum slm ben geldim slmsiz girdim ----------Eklendi @ 00:29:56 ---------- Yazıldı @ 00:29:19 ---------- Babam 2 Genişletmek için tıkla ... a.s ismin neydi
mstf_l Üye anılbaran' Alıntı: yatın uyuyun hadi Genişletmek için tıkla ... Ben zaten yattım uyuma kısmı kaldı
By_GaBLiN Üye PrınceOfPersia' Alıntı: ha bu arada unuttum slm ben geldim slmsiz girdim ----------Eklendi @ 00:29:56 ---------- Yazıldı @ 00:29:19 ---------- Babam 2 Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Emreydi demi mobilimde ----------Eklendi @ 00:32:39 ---------- Yazıldı @ 00:31:51 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler Genişletmek için tıkla ... Vay vay vay kimleri görüyorum hoşgeldin Hüseyin Abi
PrınceOfPersia' Alıntı: ha bu arada unuttum slm ben geldim slmsiz girdim ----------Eklendi @ 00:29:56 ---------- Yazıldı @ 00:29:19 ---------- Babam 2 Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Emreydi demi mobilimde ----------Eklendi @ 00:32:39 ---------- Yazıldı @ 00:31:51 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler Genişletmek için tıkla ... Vay vay vay kimleri görüyorum hoşgeldin Hüseyin Abi
L-LumieRe Üye hoş geldin hüseyin abi.. ----------Eklendi @ 00:34:44 ---------- Yazıldı @ 00:34:24 ---------- emre sende hoş geldin
hoş geldin hüseyin abi.. ----------Eklendi @ 00:34:44 ---------- Yazıldı @ 00:34:24 ---------- emre sende hoş geldin
Amaru Shady Üye PrınceOfPersia' Alıntı: emre emre telde problem ciktida yeniden baslattim yeni geldim Genişletmek için tıkla ... benim ismim de Furkan. Gerçi bilmen gerekiyor da neyse
PrınceOfPersia' Alıntı: emre emre telde problem ciktida yeniden baslattim yeni geldim Genişletmek için tıkla ... benim ismim de Furkan. Gerçi bilmen gerekiyor da neyse
PrınceOfPersia Üye L-LumieRe' Alıntı: hoş geldin hüseyin abi.. ----------Eklendi @ 00:34:44 ---------- Yazıldı @ 00:34:24 ---------- emre sende hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
L-LumieRe' Alıntı: hoş geldin hüseyin abi.. ----------Eklendi @ 00:34:44 ---------- Yazıldı @ 00:34:24 ---------- emre sende hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
L-LumieRe Üye M. Furkan ----------Eklendi @ 00:42:35 ---------- Yazıldı @ 00:41:54 ---------- kiziyo musun furkan
PrınceOfPersia Üye Pondusss' Alıntı: benim ismim de Furkan. Gerçi bilmen gerekiyor da neyse Genişletmek için tıkla ... bilmiyodum memnun oldum
Pondusss' Alıntı: benim ismim de Furkan. Gerçi bilmen gerekiyor da neyse Genişletmek için tıkla ... bilmiyodum memnun oldum
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: M. Furkan ----------Eklendi @ 00:42:35 ---------- Yazıldı @ 00:41:54 ---------- kiziyo musun furkan Genişletmek için tıkla ... hayır. Ben kolay kolay kızmam
L-LumieRe' Alıntı: M. Furkan ----------Eklendi @ 00:42:35 ---------- Yazıldı @ 00:41:54 ---------- kiziyo musun furkan Genişletmek için tıkla ... hayır. Ben kolay kolay kızmam
Amaru Shady Üye PrınceOfPersia' Alıntı: bilmiyodum memnun oldum Genişletmek için tıkla ... bu seferlik affedildin