sie go tu plis :d: ooo u can speak English perfect :ehe
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sie go tu plis Genişletmek için tıkla ... ooo u can speak English perfect
SHS Üye hasane51' Alıntı: Ben bişeye benzettim Genişletmek için tıkla ... şad up pliiss ----------Eklendi @ 01:41:00 ---------- Yazıldı @ 01:40:37 ---------- Pondusss' Alıntı: ooo u can speak English perfect Genişletmek için tıkla ... yeah i can
hasane51' Alıntı: Ben bişeye benzettim Genişletmek için tıkla ... şad up pliiss ----------Eklendi @ 01:41:00 ---------- Yazıldı @ 01:40:37 ---------- Pondusss' Alıntı: ooo u can speak English perfect Genişletmek için tıkla ... yeah i can
SHS Üye haydaravısyon' Alıntı: Numbar dolması yemezler ama sucuk yerler, sucuk sıgır bagırsana doldurulupda yapılmıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... aynen doğru diyon
haydaravısyon' Alıntı: Numbar dolması yemezler ama sucuk yerler, sucuk sıgır bagırsana doldurulupda yapılmıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... aynen doğru diyon
m542tf Üye - SerkeŞ -' Alıntı: benden de mumbar dolması yiyin gari Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun metin
- SerkeŞ -' Alıntı: benden de mumbar dolması yiyin gari Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun metin
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: şad up pliiss ----------Eklendi @ 01:41:00 ---------- Yazıldı @ 01:40:37 ---------- yeah i can Genişletmek için tıkla ... maşallah
- SerkeŞ -' Alıntı: şad up pliiss ----------Eklendi @ 01:41:00 ---------- Yazıldı @ 01:40:37 ---------- yeah i can Genişletmek için tıkla ... maşallah
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: Ben mumbar yemem gardaşşşşşşşşş ... Genişletmek için tıkla ... neden? o da şırdangillerden ----------Eklendi @ 01:43:07 ---------- Yazıldı @ 01:42:33 ---------- m542tf' Alıntı: afiyet olsun metin Genişletmek için tıkla ... buyur birlikte olsun
DiaBLoS' Alıntı: Ben mumbar yemem gardaşşşşşşşşş ... Genişletmek için tıkla ... neden? o da şırdangillerden ----------Eklendi @ 01:43:07 ---------- Yazıldı @ 01:42:33 ---------- m542tf' Alıntı: afiyet olsun metin Genişletmek için tıkla ... buyur birlikte olsun
SHS Üye Blackhawk1111' Alıntı: Mumbar dolması hangi yörenin? Genişletmek için tıkla ... o konuda tartışmalar sürüyor mardin, maraş
Blackhawk1111' Alıntı: Mumbar dolması hangi yörenin? Genişletmek için tıkla ... o konuda tartışmalar sürüyor mardin, maraş
m542tf Üye - SerkeŞ -' Alıntı: neden? o da şırdangillerden ----------Eklendi @ 01:43:07 ---------- Yazıldı @ 01:42:33 ---------- buyur birlikte olsun Genişletmek için tıkla ... ben almayayım alanada mani olmayayım yine
- SerkeŞ -' Alıntı: neden? o da şırdangillerden ----------Eklendi @ 01:43:07 ---------- Yazıldı @ 01:42:33 ---------- buyur birlikte olsun Genişletmek için tıkla ... ben almayayım alanada mani olmayayım yine
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: o konuda tartışmalar sürüyor mardin, maraş Genişletmek için tıkla ... Sakarya