burdayım :D
L-LumieRe Üye mstf_l' Alıntı: bence de aslında benimde yatmam lazım yav sabah kalkıp valiz hazırlayıp kahvaltı falan 9 da yola cıkcam ben ama neyse annem zorla uyandırır Genişletmek için tıkla ... hayrola ne yolu
mstf_l' Alıntı: bence de aslında benimde yatmam lazım yav sabah kalkıp valiz hazırlayıp kahvaltı falan 9 da yola cıkcam ben ama neyse annem zorla uyandırır Genişletmek için tıkla ... hayrola ne yolu
m542tf Üye Pondusss' Alıntı: selam millet. Geçerken uğramak istedim. : ----------Eklendi @ 02:31:38 ---------- Yazıldı @ 02:28:57 ---------- galiba kimse yok. Neyse Genişletmek için tıkla ... özlettin kendini
Pondusss' Alıntı: selam millet. Geçerken uğramak istedim. : ----------Eklendi @ 02:31:38 ---------- Yazıldı @ 02:28:57 ---------- galiba kimse yok. Neyse Genişletmek için tıkla ... özlettin kendini
mstf_l Üye L-LumieRe' Alıntı: hayrola ne yolu Genişletmek için tıkla ... Okul yolu düz gider ----------Eklendi @ 02:34:17 ---------- Yazıldı @ 02:33:34 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: burdayım Genişletmek için tıkla ... Gel combo yapak oyın sohbette
L-LumieRe' Alıntı: hayrola ne yolu Genişletmek için tıkla ... Okul yolu düz gider ----------Eklendi @ 02:34:17 ---------- Yazıldı @ 02:33:34 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: burdayım Genişletmek için tıkla ... Gel combo yapak oyın sohbette
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: selam millet. Geçerken uğramak istedim. : ----------Eklendi @ 02:31:38 ---------- Yazıldı @ 02:28:57 ---------- galiba kimse yok. Neyse Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
Pondusss' Alıntı: selam millet. Geçerken uğramak istedim. : ----------Eklendi @ 02:31:38 ---------- Yazıldı @ 02:28:57 ---------- galiba kimse yok. Neyse Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
L-LumieRe Üye mstf_l' Alıntı: Okul yolu düz gider ----------Eklendi @ 02:34:17 ---------- Yazıldı @ 02:33:34 ---------- Gel combo yapak oyın sohbette Genişletmek için tıkla ...
mstf_l' Alıntı: Okul yolu düz gider ----------Eklendi @ 02:34:17 ---------- Yazıldı @ 02:33:34 ---------- Gel combo yapak oyın sohbette Genişletmek için tıkla ...
mstf_l Üye ne oldu lumiere Ordayım metin abi bekle ----------Eklendi @ 02:50:53 ---------- Yazıldı @ 02:49:56 ---------- oo siz baslamısınız
ne oldu lumiere Ordayım metin abi bekle ----------Eklendi @ 02:50:53 ---------- Yazıldı @ 02:49:56 ---------- oo siz baslamısınız
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: tamam hasanda geldi Genişletmek için tıkla ... hadi hadi ----------Eklendi @ 02:53:12 ---------- Yazıldı @ 02:52:53 ---------- çabuk yazin
- SerkeŞ -' Alıntı: tamam hasanda geldi Genişletmek için tıkla ... hadi hadi ----------Eklendi @ 02:53:12 ---------- Yazıldı @ 02:52:53 ---------- çabuk yazin
L-LumieRe Üye selam hoş geldiniz ----------Eklendi @ 04:19:05 ---------- Yazıldı @ 04:18:48 ---------- ve iyi geceler
selam hoş geldiniz ----------Eklendi @ 04:19:05 ---------- Yazıldı @ 04:18:48 ---------- ve iyi geceler
EroL Emekli Yönetici Kel nasıl çağırılır? ----------Eklendi @ 04:24:28 ---------- Yazıldı @ 04:21:37 ---------- Heykel
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler kardesım....