Sa İyi Geceler
mstf_l Üye Pondusss' Alıntı: biter ----------Eklendi @ 01:12:23 ---------- Yazıldı @ 01:11:18 ---------- adınız çıktı bi kere Genişletmek için tıkla ... Yav arkadas o kadar pm geldi hapsine dedim bilmiyom etmem yapmam diye ama adamlar ila beni iclerinden biri olarak gördü anlamıyom ki
Pondusss' Alıntı: biter ----------Eklendi @ 01:12:23 ---------- Yazıldı @ 01:11:18 ---------- adınız çıktı bi kere Genişletmek için tıkla ... Yav arkadas o kadar pm geldi hapsine dedim bilmiyom etmem yapmam diye ama adamlar ila beni iclerinden biri olarak gördü anlamıyom ki
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: ben çalışıyorum mesela Genişletmek için tıkla ... çalışıyosan sıkıntı yok
By_GaBLiN Üye AHMED...' Alıntı: iyi çalış çalışana Allah verir hakkını biz okumadık şimdi rezilligini çekiyoruz Genişletmek için tıkla ... İnşallah Okuruz Abi
AHMED...' Alıntı: iyi çalış çalışana Allah verir hakkını biz okumadık şimdi rezilligini çekiyoruz Genişletmek için tıkla ... İnşallah Okuruz Abi
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: ben çalışıyorum mesela Genişletmek için tıkla ... Ben daha başlamadım
Amaru Shady Üye mstf_l' Alıntı: Yav arkadas o kadar pm geldi hapsine dedim bilmiyom etmem yapmam diye ama adamlar ila beni iclerinden biri olarak gördü anlamıyom ki Genişletmek için tıkla ...
mstf_l' Alıntı: Yav arkadas o kadar pm geldi hapsine dedim bilmiyom etmem yapmam diye ama adamlar ila beni iclerinden biri olarak gördü anlamıyom ki Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap By_GaBLiN' Alıntı: İnşallah Okuruz Abi Genişletmek için tıkla ... Inşallah
SHS Üye hasane51' Alıntı: hoşgeldin metin kaç gündür yoksun Genişletmek için tıkla ... sen görmedin galiba
By_GaBLiN Üye coldman41' Alıntı: iyi bilirim o acıyı ama gerçekten bazı yerde kaldırılması gerekiyo Genişletmek için tıkla ... Evet özellikle sınav zamanları
coldman41' Alıntı: iyi bilirim o acıyı ama gerçekten bazı yerde kaldırılması gerekiyo Genişletmek için tıkla ... Evet özellikle sınav zamanları
coldman41 Üye mstf_l' Alıntı: Yav arkadas o kadar pm geldi hapsine dedim bilmiyom etmem yapmam diye ama adamlar ila beni iclerinden biri olarak gördü anlamıyom ki Genişletmek için tıkla ... olay nedir kardeşim ?
mstf_l' Alıntı: Yav arkadas o kadar pm geldi hapsine dedim bilmiyom etmem yapmam diye ama adamlar ila beni iclerinden biri olarak gördü anlamıyom ki Genişletmek için tıkla ... olay nedir kardeşim ?
SHS Üye AHMED...' Alıntı: hoş geldin metin sen nerdesin ya Genişletmek için tıkla ... geldim işte hoşbuldum
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap mstf_l' Alıntı: Yav arkadas o kadar pm geldi hapsine dedim bilmiyom etmem yapmam diye ama adamlar ila beni iclerinden biri olarak gördü anlamıyom ki Genişletmek için tıkla ... Ne istiyolar
mstf_l' Alıntı: Yav arkadas o kadar pm geldi hapsine dedim bilmiyom etmem yapmam diye ama adamlar ila beni iclerinden biri olarak gördü anlamıyom ki Genişletmek için tıkla ... Ne istiyolar
By_GaBLiN Üye Pondusss' Alıntı: iyi olur oğuz. Ben de bi kaç gündür bırakmıştım, Genişletmek için tıkla ... O zaman sen, ben, Hasan pazartesi gününden itibaren çalışıyoruz okey
Pondusss' Alıntı: iyi olur oğuz. Ben de bi kaç gündür bırakmıştım, Genişletmek için tıkla ... O zaman sen, ben, Hasan pazartesi gününden itibaren çalışıyoruz okey