s.a :) a.s furkanım :)
.BlueTR Üye mstf_l' Alıntı: Star mı gecmis olsun Genişletmek için tıkla ... tek sevdiğim özelliği *#0*# yapınca çıkan menüsü ordaki titreşim özelliği açınca 1dk elimse dursun tuhaf bi his oluşuyo
mstf_l' Alıntı: Star mı gecmis olsun Genişletmek için tıkla ... tek sevdiğim özelliği *#0*# yapınca çıkan menüsü ordaki titreşim özelliği açınca 1dk elimse dursun tuhaf bi his oluşuyo
TeAmo42 Üye mstf_l' Alıntı: Simdi klavyenin hızını veremz hicbiri Genişletmek için tıkla ... ama yavaş değil yani günde 300 civarı sms atan birine
mstf_l' Alıntı: Simdi klavyenin hızını veremz hicbiri Genişletmek için tıkla ... ama yavaş değil yani günde 300 civarı sms atan birine
mstf_l Üye hasane51' Alıntı: kapasitif ve alfasayısal ne demek ya biz fakiriz bilmeyiz öyle şeyleri Genişletmek için tıkla ... Alfasayısal 1 23 456 lı tus takımı Kapasitif 5800 ın vurmatik ekranı
hasane51' Alıntı: kapasitif ve alfasayısal ne demek ya biz fakiriz bilmeyiz öyle şeyleri Genişletmek için tıkla ... Alfasayısal 1 23 456 lı tus takımı Kapasitif 5800 ın vurmatik ekranı
m542tf Üye .BlueTR' Alıntı: Samsung Star S5230W bide star olacak Genişletmek için tıkla ... snekers ver düzelir o
.BlueTR' Alıntı: Samsung Star S5230W bide star olacak Genişletmek için tıkla ... snekers ver düzelir o
m542tf Üye mstf_l' Alıntı: Alfasayısal 1 23 456 lı tus takımı Kapasitif 5800 ın vurmatik ekranı Genişletmek için tıkla ...
mstf_l' Alıntı: Alfasayısal 1 23 456 lı tus takımı Kapasitif 5800 ın vurmatik ekranı Genişletmek için tıkla ...
mstf_l Üye .BlueTR' Alıntı: tek sevdiğim özelliği *#0*# yapınca çıkan menüsü ordaki titreşim özelliği açınca 1dk elimse dursun tuhaf bi his oluşuyo Genişletmek için tıkla ... Aklıma telefonu vibrator olarak kullanma diye bi konu vardı o geldi
.BlueTR' Alıntı: tek sevdiğim özelliği *#0*# yapınca çıkan menüsü ordaki titreşim özelliği açınca 1dk elimse dursun tuhaf bi his oluşuyo Genişletmek için tıkla ... Aklıma telefonu vibrator olarak kullanma diye bi konu vardı o geldi
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: uzun zaman oldu. Isim Genişletmek için tıkla ... rıdvan taekwon-do kcik box hocası olduk artık
Pondusss' Alıntı: uzun zaman oldu. Isim Genişletmek için tıkla ... rıdvan taekwon-do kcik box hocası olduk artık
.BlueTR Üye TeAmo42' Alıntı: 5800 la bile çok rahat mesaj yazıyordum zamanında Genişletmek için tıkla ... Ben rezistif ve deneme tahtası gibi çizik içinde olan ve kenarı çatlak ekranda hızlıca ve rahatça mesaj atabilirken 5800
TeAmo42' Alıntı: 5800 la bile çok rahat mesaj yazıyordum zamanında Genişletmek için tıkla ... Ben rezistif ve deneme tahtası gibi çizik içinde olan ve kenarı çatlak ekranda hızlıca ve rahatça mesaj atabilirken 5800
Amaru Shady Üye mstf_l' Alıntı: Aklıma telefonu vibrator olarak kullanma diye bi konu vardı o geldi Genişletmek için tıkla ...
mstf_l' Alıntı: Aklıma telefonu vibrator olarak kullanma diye bi konu vardı o geldi Genişletmek için tıkla ...
.BlueTR Üye mstf_l' Alıntı: Aklıma telefonu vibrator olarak kullanma diye bi konu vardı o geldi Genişletmek için tıkla ... ya bide o titreşimin seside bi makinaya benziyo
mstf_l' Alıntı: Aklıma telefonu vibrator olarak kullanma diye bi konu vardı o geldi Genişletmek için tıkla ... ya bide o titreşimin seside bi makinaya benziyo
coldman41 Üye mstf_l' Alıntı: Aklıma telefonu vibrator olarak kullanma diye bi konu vardı o geldi Genişletmek için tıkla ... töbe töbe
mstf_l' Alıntı: Aklıma telefonu vibrator olarak kullanma diye bi konu vardı o geldi Genişletmek için tıkla ... töbe töbe
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: rıdvan taekwon-do kcik box hocası olduk artık Genişletmek için tıkla ... isim hariç herşeyi hatırlıyorum şampiyon .
coldman41' Alıntı: rıdvan taekwon-do kcik box hocası olduk artık Genişletmek için tıkla ... isim hariç herşeyi hatırlıyorum şampiyon .