Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
ben kaçıyorum :ehe çok sabahladık burda da bu gece olmaz size iyi sohbetler :bye2:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

yapamazsam atarım bi pm :)

ıyı geceler gencler ben yatıyorum..
Herkse ıyı geceler... Kalanlara bol muhabbetler.
Uyuyanlara derin derin uykular.............

tmm iyi geceler :)

----------Eklendi @ 04:43:00 ---------- Yazıldı @ 04:42:17 ----------

giden herkese iyi gcler :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
:D burası biraz hareketlendi sanırım :D

----------Eklendi @ 03:38:25 ---------- Yazıldı @ 03:37:56 ----------

teklif hala geçerli ben 6 ya kadar beklerim diyen?

6 tane :pro2: olaydı dururdum :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
kalanlar kimler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende kaçıyorum iyi geceler millet :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
herkes gitti mı?

----------Eklendi @ 04:20:48 ---------- Yazıldı @ 04:19:55 ----------

Ne demişti ki benim hakkımda merak ettim. :)

ben demiştim abi sen gelmeden 1 sayfa önce :) bu konuyu açan abi hiç uğramaz mı demiştim :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkes gitti mı?

----------Eklendi @ 04:20:48 ---------- Yazıldı @ 04:19:55 ----------

ben demiştim abi sen gelmeden 1 sayfa önce :) bu konuyu açan abi hiç uğramaz mı demiştim :)

Bu konuyu açan abi askerdeydi 6 aydır ve yeni geldi evine sadece uyumak ve dinlenmekle meşgul. =)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Bu konuyu açan abi askerdeydi 6 aydır ve yeni geldi evine sadece uyumak ve dinlenmekle meşgul. =)

:D gelmişsin ya gerisi önemli değil :) az dişini sıkda bu gece beraber kapatalım burayı :D

----------Eklendi @ 04:23:55 ---------- Yazıldı @ 04:23:13 ----------

ha bide aklıma gelmişken sorayım :D bu konunun bu kadar tutulacağını hiç düşündün mü açarken :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

:D gelmişsin ya gerisi önemli değil :) az dişini sıkda bu gece beraber kapatalım burayı :D

----------Eklendi @ 04:23:55 ---------- Yazıldı @ 04:23:13 ----------

ha bide aklıma gelmişken sorayım :D bu konunun bu kadar tutulacağını hiç düşündün mü açarken :D

Yok birazdan çıkıcam havaalanına gitmem lazım...

İlk başlarda bu konudan önce gececiler meyhanesi vardı, birbirimize meyhane şarkıları yollardık gece boyu bu şekilde zaman akıp giderdi. Sonra biraz daha dindar bir akım oluştu sitede, dansözlü klipler falan garip karşılandı derken konuyu gececilere çevirmiştim sonrası da malum zaten ama ilk başlarda bakarsan şimdiye nazaran daha aktif bir konuydu...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Yok birazdan çıkıcam havaalanına gitmem lazım...

İlk başlarda bu konudan önce gececiler meyhanesi vardı, birbirimize meyhane şarkıları yollardık gece boyu bu şekilde zaman akıp giderdi. Sonra biraz daha dindar bir akım oluştu sitede, dansözlü klipler falan garip karşılandı derken konuyu gececilere çevirmiştim sonrası da malum zaten ama ilk başlarda bakarsan şimdiye nazaran daha aktif bir konuydu...

yinede aktif bence :D ama güzel konu eline sağlık. Yolculuk var sanırım:)Hayırlı yolculuklar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kerim5534

kerim5534

Üye
günaydın :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
silin tama m