neyse hakeden alır insallah
Amaru Shady Üye mstf_l' Alıntı: neyse hakeden alır insallah Genişletmek için tıkla ... onu bilemem. Knicks'in alması lâzım bu maçı
mstf_l' Alıntı: neyse hakeden alır insallah Genişletmek için tıkla ... onu bilemem. Knicks'in alması lâzım bu maçı
Amaru Shady Üye mstf_l' Alıntı: o mu hakediyor Genişletmek için tıkla ... 18 sayı öndeler. : ----------Eklendi @ 04:11:37 ---------- Yazıldı @ 04:11:17 ---------- 21 olmuş
mstf_l' Alıntı: o mu hakediyor Genişletmek için tıkla ... 18 sayı öndeler. : ----------Eklendi @ 04:11:37 ---------- Yazıldı @ 04:11:17 ---------- 21 olmuş
Amaru Shady Üye mstf_l' Alıntı: O zaman hakediyorlardır heral Genişletmek için tıkla ... ayrıca Anthony de koptu
Amaru Shady Üye mstf_l' Alıntı: ben bilmem hacı sen diyorsan oyledir Genişletmek için tıkla ... ama diğer tarafta Boston farkı koruyamadı kaybetmeseler bari
mstf_l' Alıntı: ben bilmem hacı sen diyorsan oyledir Genişletmek için tıkla ... ama diğer tarafta Boston farkı koruyamadı kaybetmeseler bari
Amaru Shady Üye mstf_l' Alıntı: O zaman hakediyorlardır heral Genişletmek için tıkla ... fark 26 oldu takım kendini soyutluyo buralardan
mstf_l' Alıntı: O zaman hakediyorlardır heral Genişletmek için tıkla ... fark 26 oldu takım kendini soyutluyo buralardan
Amaru Shady Üye ve Boston da kazandı. Hem de Rondo olmadan ----------Eklendi @ 04:44:43 ---------- Yazıldı @ 04:43:18 ---------- minoo' Alıntı: Merak etmeyin ayin uyesi hakeden biri oldu Genişletmek için tıkla ... biz ne zaman öğreniyoruz ??
ve Boston da kazandı. Hem de Rondo olmadan ----------Eklendi @ 04:44:43 ---------- Yazıldı @ 04:43:18 ---------- minoo' Alıntı: Merak etmeyin ayin uyesi hakeden biri oldu Genişletmek için tıkla ... biz ne zaman öğreniyoruz ??
Amaru Shady Üye minoo' Alıntı: konuyu adminlerin acmasi lazim. Genişletmek için tıkla ... yarın öğreniriz
Amaru Shady Üye minoo' Alıntı: Goremiyo musn, sitede mi yok? Genişletmek için tıkla ... olmadığı için göremiyorum
minoo Üye Oyle desene ben de ugrastim bakmak icin ben kactim artik. Uykum var ama uyuyamiyorum iyi sabahlar canim.
Oyle desene ben de ugrastim bakmak icin ben kactim artik. Uykum var ama uyuyamiyorum iyi sabahlar canim.