biraz yavaş lütfen :ağlarım:
minoo Üye L-LumieRe' Alıntı: yaaa ama aklıma dusurdun sımdı yapılmazkı bu... hemen kulaklıgımı bulmam lazım özledım zekiyiiii Genişletmek için tıkla ... Vayy telden bağlanan birileri mangal yapıyolarmış sucuk
L-LumieRe' Alıntı: yaaa ama aklıma dusurdun sımdı yapılmazkı bu... hemen kulaklıgımı bulmam lazım özledım zekiyiiii Genişletmek için tıkla ... Vayy telden bağlanan birileri mangal yapıyolarmış sucuk
tempestshine Üye Rich4arD' Alıntı: Ona da sen şükret benim hayatımda aldığım en düşük not -15 Genişletmek için tıkla ... Bizde eksi yok.en düşük not 0 ----------Eklendi @ 01:21:27 ---------- Yazıldı @ 01:21:12 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Şimdiye Kadar Aldığım En Düşük Not 25 Genişletmek için tıkla ...
Rich4arD' Alıntı: Ona da sen şükret benim hayatımda aldığım en düşük not -15 Genişletmek için tıkla ... Bizde eksi yok.en düşük not 0 ----------Eklendi @ 01:21:27 ---------- Yazıldı @ 01:21:12 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Şimdiye Kadar Aldığım En Düşük Not 25 Genişletmek için tıkla ...
mstf_l Üye Rich4arD' Alıntı: Ona da sen şükret benim hayatımda aldığım en düşük not -15 Genişletmek için tıkla ... -15 mi ben mi yanlıs anladım
Rich4arD' Alıntı: Ona da sen şükret benim hayatımda aldığım en düşük not -15 Genişletmek için tıkla ... -15 mi ben mi yanlıs anladım
tempestshine Üye Kabız Civciv' Alıntı: herkese iyigeceler arkadaşlar ben kaçar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: haydar naptınyaaa... ufak resım ekle barı mobılım 1 saat suruo acması Genişletmek için tıkla ... ben de mobilim ama tık diye açıyo
L-LumieRe' Alıntı: haydar naptınyaaa... ufak resım ekle barı mobılım 1 saat suruo acması Genişletmek için tıkla ... ben de mobilim ama tık diye açıyo
Hasan Üye L-LumieRe' Alıntı: haydar naptınyaaa... ufak resım ekle barı mobılım 1 saat suruo acması Genişletmek için tıkla ... Benimki 2 saniyede açıo
L-LumieRe' Alıntı: haydar naptınyaaa... ufak resım ekle barı mobılım 1 saat suruo acması Genişletmek için tıkla ... Benimki 2 saniyede açıo
Rich4arD Üye Kabız Civciv' Alıntı: herkese iyigeceler arkadaşlar ben kaçar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
anılbaran Üye minoo' Alıntı: Ben ceptekiler için alıntı yapmamaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... bencede yapma
minoo' Alıntı: Ben ceptekiler için alıntı yapmamaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... bencede yapma