selam herkese benden :çay:
haydaravısyon Üye Bişey soracaktım ----------Eklendi @ 00:13:23 ---------- Yazıldı @ 00:13:02 ---------- Pondusss' Alıntı: selam herkese benden Genişletmek için tıkla ... tşkür
Bişey soracaktım ----------Eklendi @ 00:13:23 ---------- Yazıldı @ 00:13:02 ---------- Pondusss' Alıntı: selam herkese benden Genişletmek için tıkla ... tşkür
Hasan Üye benden de herkese ----------Eklendi @ 00:14:35 ---------- Yazıldı @ 00:13:35 ---------- Pondusss' Alıntı: selam herkese benden Genişletmek için tıkla ... Benimki şekersiz olsun
benden de herkese ----------Eklendi @ 00:14:35 ---------- Yazıldı @ 00:13:35 ---------- Pondusss' Alıntı: selam herkese benden Genişletmek için tıkla ... Benimki şekersiz olsun
Amaru Shady Üye anılbaran' Alıntı: çayın yanına simit /kaşarlı pogaça yok mu ? Genişletmek için tıkla ... o da senden olsun
anılbaran' Alıntı: çayın yanına simit /kaşarlı pogaça yok mu ? Genişletmek için tıkla ... o da senden olsun
mstf_l Üye panpablk' Alıntı: kendi rütbemize nasıl bakıyoz Genişletmek için tıkla ... Avatarının üstünde
Oğuzhan Üye panpablk' Alıntı: kendi rütbemize nasıl bakıyoz Genişletmek için tıkla ... şakacı şey seni ciddi misin yoksa?
panpablk' Alıntı: kendi rütbemize nasıl bakıyoz Genişletmek için tıkla ... şakacı şey seni ciddi misin yoksa?
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: selamünaleyküm cümleten... Genişletmek için tıkla ... a.s 2 gündür erkenci
mstf_l Üye Kabız Civciv' Alıntı: çok kötüsünüz ya canım çay istedi Genişletmek için tıkla ... Biz böyleyiz dostum
Kabız Civciv' Alıntı: çok kötüsünüz ya canım çay istedi Genişletmek için tıkla ... Biz böyleyiz dostum