ramazan yaza denk gelmişti dimi:) hep diyorum güzeld i diye çoook güzel günlerdi. :)
Amaru Shady Üye anılbaran' Alıntı: ramazan yaza denk gelmişti dimi hep diyorum güzeld i diye Genişletmek için tıkla ... çoook güzel günlerdi.
anılbaran' Alıntı: ramazan yaza denk gelmişti dimi hep diyorum güzeld i diye Genişletmek için tıkla ... çoook güzel günlerdi.
mstf_l Üye 'Patron' Alıntı: Neyse Nerde o Eski Muhabbet hele Ramazandaki . hadi iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin güle güle
'Patron' Alıntı: Neyse Nerde o Eski Muhabbet hele Ramazandaki . hadi iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin güle güle
anılbaran Üye Pondusss' Alıntı: çoook güzel günlerdi. Genişletmek için tıkla ... ben yatcem ya hadi yarı n görüşürük
Pondusss' Alıntı: çoook güzel günlerdi. Genişletmek için tıkla ... ben yatcem ya hadi yarı n görüşürük
mstf_l Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ben Kaçar Beyler Uykum Geldi Hadi İyi Geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler oguz
By_GaBLiN' Alıntı: Ben Kaçar Beyler Uykum Geldi Hadi İyi Geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler oguz
mstf_l Üye anılbaran' Alıntı: ben yatcem ya hadi yarı n görüşürük Genişletmek için tıkla ... İyi geceler anıl
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: inş. bi dahakine burda oluruz hep beraber her zaman oluruz Genişletmek için tıkla ... iyi olur ----------Eklendi @ 03:10:32 ---------- Yazıldı @ 03:10:04 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler Oğuz Genişletmek için tıkla ... sakin ol
- SerkeŞ -' Alıntı: inş. bi dahakine burda oluruz hep beraber her zaman oluruz Genişletmek için tıkla ... iyi olur ----------Eklendi @ 03:10:32 ---------- Yazıldı @ 03:10:04 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler Oğuz Genişletmek için tıkla ... sakin ol