00:00:07 :aha: Tebrik ettim hasan
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: kimler var listesine hep aynı yazıyı yazardim. Genişletmek için tıkla ... Ramazanda sabaha kadar bıkmadan her seferinde aynı şey, "bende varım"
Pondusss' Alıntı: kimler var listesine hep aynı yazıyı yazardim. Genişletmek için tıkla ... Ramazanda sabaha kadar bıkmadan her seferinde aynı şey, "bende varım"
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, Boyabatlı57, anılbaran+, hasane51, Şehriyar*+, Pondusss, Revengeful+, m542tf, J_JoKeR_R, By_GaBLiN Genişletmek için tıkla ... mustafa yine yok
DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, Boyabatlı57, anılbaran+, hasane51, Şehriyar*+, Pondusss, Revengeful+, m542tf, J_JoKeR_R, By_GaBLiN Genişletmek için tıkla ... mustafa yine yok
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: Ramazanda sabaha kadar bıkmadan her seferinde aynı şey, "bende varım" Genişletmek için tıkla ... güzel oluyodu ama
Şehriyar' Alıntı: Ramazanda sabaha kadar bıkmadan her seferinde aynı şey, "bende varım" Genişletmek için tıkla ... güzel oluyodu ama
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, Boyabatlı57, anılbaran+, hasane51, Şehriyar*+, Pondusss, Revengeful+, m542tf, J_JoKeR_R, By_GaBLiN Genişletmek için tıkla ... mustafa isim değiştir klavye yazmıyo galiba seni
DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, Boyabatlı57, anılbaran+, hasane51, Şehriyar*+, Pondusss, Revengeful+, m542tf, J_JoKeR_R, By_GaBLiN Genişletmek için tıkla ... mustafa isim değiştir klavye yazmıyo galiba seni
DiaBLoS Admin Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, By_GaBLiN, Şehriyar*+, Boyabatlı57, anılbaran+, hasane51, Pondusss, mstf_l, m542tf, J_JoKeR_R
Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, By_GaBLiN, Şehriyar*+, Boyabatlı57, anılbaran+, hasane51, Pondusss, mstf_l, m542tf, J_JoKeR_R
anılbaran Üye DiaBLoS' Alıntı: Var ya len ... Kırmızıyla işaretledim hatta Alttan 3.sırada işte ... Genişletmek için tıkla ... o degıl
DiaBLoS' Alıntı: Var ya len ... Kırmızıyla işaretledim hatta Alttan 3.sırada işte ... Genişletmek için tıkla ... o degıl
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Var ya len ... Kırmızıyla işaretledim hatta Alttan 3.sırada işte ... Genişletmek için tıkla ... diğer mustafa ----------Eklendi @ 00:41:10 ---------- Yazıldı @ 00:40:25 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, By_GaBLiN, Şehriyar*+, Boyabatlı57, anılbaran+, hasane51, Pondusss, mstf_l, m542tf, J_JoKeR_R Genişletmek için tıkla ... şimdi gördüm
DiaBLoS' Alıntı: Var ya len ... Kırmızıyla işaretledim hatta Alttan 3.sırada işte ... Genişletmek için tıkla ... diğer mustafa ----------Eklendi @ 00:41:10 ---------- Yazıldı @ 00:40:25 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, By_GaBLiN, Şehriyar*+, Boyabatlı57, anılbaran+, hasane51, Pondusss, mstf_l, m542tf, J_JoKeR_R Genişletmek için tıkla ... şimdi gördüm
Hasan Üye mstf_l' Alıntı: üstteki mesajı opera hata yaptı tekrar yazdı tamda tesadüf hasana geldi Genişletmek için tıkla ...
mstf_l' Alıntı: üstteki mesajı opera hata yaptı tekrar yazdı tamda tesadüf hasana geldi Genişletmek için tıkla ...
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ben şu an da kötüyüm Genişletmek için tıkla ... elektrık kesıldı dımı