maçı izleyen var mı??:D
SHS Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) - SerkeŞ -, m542tf, Pondusss+, hasane51+, anılbaran+ ----------Eklendi @ 00:19:38 ---------- Yazıldı @ 00:19:16 ---------- m542tf' Alıntı: iyi geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) - SerkeŞ -, m542tf, Pondusss+, hasane51+, anılbaran+ ----------Eklendi @ 00:19:38 ---------- Yazıldı @ 00:19:16 ---------- m542tf' Alıntı: iyi geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
mstf_l Üye hala misafir yok o garip ----------Eklendi @ 00:20:23 ---------- Yazıldı @ 00:19:40 ---------- tamam gencler saka yaptım korkmayın bi hosgeldin diyin
hala misafir yok o garip ----------Eklendi @ 00:20:23 ---------- Yazıldı @ 00:19:40 ---------- tamam gencler saka yaptım korkmayın bi hosgeldin diyin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hasane51' Alıntı: iyi geceler millet ben geldim Genişletmek için tıkla ... mstf_l' Alıntı: noluyo lan burda bizim mekanda harac kesiyormusunuz Genişletmek için tıkla ... m542tf' Alıntı: iyi geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz
- SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hasane51' Alıntı: iyi geceler millet ben geldim Genişletmek için tıkla ... mstf_l' Alıntı: noluyo lan burda bizim mekanda harac kesiyormusunuz Genişletmek için tıkla ... m542tf' Alıntı: iyi geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz
Amaru Shady Üye mstf_l' Alıntı: hala misafir yok o garip ----------Eklendi @ 00:20:23 ---------- Yazıldı @ 00:19:40 ---------- tamam gencler saka yaptım korkmayın bi hosgeldin diyin Genişletmek için tıkla ...
mstf_l' Alıntı: hala misafir yok o garip ----------Eklendi @ 00:20:23 ---------- Yazıldı @ 00:19:40 ---------- tamam gencler saka yaptım korkmayın bi hosgeldin diyin Genişletmek için tıkla ...
m542tf Üye 'TUĞ'' Alıntı: millet maç izlerse burda kim kalacak Genişletmek için tıkla ... hasan bakıyodu ama
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: millet maç izlerse burda kim kalacak Genişletmek için tıkla ... molalarda buradayım
Amaru Shady Üye hasane51' Alıntı: ben izlemiyorum sadece nba maçı olduğunu tahmin ettim ve doğru çıktı Genişletmek için tıkla ... ben başka ne yapıyorum ki zaten tahmin etmek çok kolaydı
hasane51' Alıntı: ben izlemiyorum sadece nba maçı olduğunu tahmin ettim ve doğru çıktı Genişletmek için tıkla ... ben başka ne yapıyorum ki zaten tahmin etmek çok kolaydı