Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
tarifemde en güzel özellik red team yani telefon bozuldu arıyosun 7008'i istanbul ankara bursa izmir yada cevre illerdeysen gelip telefonu alıyorlar sanada telefon veriyorlar. Bana e72'i vermişlerdi. 7008 red müşteri hizmetleti aramakta bedava

AHMED...

AHMED...

Üye
c6.01 anil

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hos bulduk arkadalar..

Ooo metin ve oguz burda naber gencler :D

AHMED...

AHMED...

Üye
bende mobilim şuanda

SHS

SHS

Üye
iyidir kardeş senden naber :D arkadaşlar nasılsınız?

AHMED...

AHMED...

Üye
şuanda yolda yürüyorum on dk dan evde olurum o zaman bi deneyim de yanlız sorun mesaj yazacağınız boş yere bastığım da acilmiyor klavye

----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:47:37 ----------

telefonun kendi tarayıcısında sorun yok o açıyor da cepnet kullandığım için kendi tarayıcısıni kullanmıyorum profil müziğini bile yüklüyor o zaman:)

SHS

SHS

Üye
sağol bende iyiyim :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
evet bildiğin mobil modu şuan. Bilgisayar görünümüde diğer görünümde sorun yok kardeş

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ıyı ıste nasıl olsun :)
telefonum bozuldu daha dogrusu batarya öldu hıc gıremedım bu ara...
Sarjdayken bıtıyor batarya varmı otesi.. :)
tam dolu hali 3g acıkken hıc bıse yapmıyorum oyle dururken 2 saat dayanıyor anca...
Internete gırınce 5 dk da kapanıyo... Isyan ettım gıttım yenı batarya aldım.. Oda 3g ıle ınternetteyken 2 saat ancak dayanıyo..... Yokmu adam gıbı orjınal batarya..... Kaç gundur sinir kupu oldum bu yuzde. :off:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
metın sen nasılsın gorusemedık yaw.. Lanet olası batarya yuzunden

anılbaran

anılbaran

Üye
şuanda yolda yürüyorum on dk dan evde olurum o zaman bi deneyim de yanlız sorun mesaj yazacağınız boş yere bastığım da acilmiyor klavye

anna mı yüklü ? Bazen yapabılır . Benimde başıa geldi. Opera ayarladın operanım kendi klsvyesini aktif et bi de öyle dene. 1-2 hafta için de opera yeni sürüm çıkartabilir. Onu bekle derim Yada operayı kaldır baştan kur . Ayrıca c6-01 de hala operamı kullanıyon :D kendi taraycı son derece gelişmiş zaten. Bende önceden opera bagımlısydım şimdi kurulu bile degil. 5800 ın som güncellemede gelen tarayıcı operaya göre daha iyi . Bence varsayılan tarayıcıyıd kullan derim . :)

Üst Alt