selamun aleyküm arkadaşlar Aleykum selam hoşgeldin
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap AHMED...' Alıntı: selamun aleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin
m542tf Üye TeAmo42' Alıntı: dün en son kim kaldi? Genişletmek için tıkla ... ben tabiki bugecede olacağı gibi
By_GaBLiN Üye TeAmo42' Alıntı: o dert bendede var Genişletmek için tıkla ... Off Off Bi Biteydi Sınavlar
AHMED... Üye anılbaran sana bir sorum var sen telefon işlerinden anlarsın konu açmaya gerek kalmasın seni bulmuşken sorayım
anılbaran sana bir sorum var sen telefon işlerinden anlarsın konu açmaya gerek kalmasın seni bulmuşken sorayım
By_GaBLiN Üye m542tf' Alıntı: kurduk masayı işte sende geldin tam oldu. ----------Eklendi @ 00:31:10 ---------- Yazıldı @ 00:30:10 ---------- hmmm bende vodafone red üyesiyim ama bana gelmiyor Genişletmek için tıkla ... O Daha İyi Değil Mi Başka Avantajları Vardır
m542tf' Alıntı: kurduk masayı işte sende geldin tam oldu. ----------Eklendi @ 00:31:10 ---------- Yazıldı @ 00:30:10 ---------- hmmm bende vodafone red üyesiyim ama bana gelmiyor Genişletmek için tıkla ... O Daha İyi Değil Mi Başka Avantajları Vardır
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk dostum ----------Eklendi @ 00:36:00 ---------- Yazıldı @ 00:35:28 ---------- Saol metin usta
m542tf' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk dostum ----------Eklendi @ 00:36:00 ---------- Yazıldı @ 00:35:28 ---------- Saol metin usta
anılbaran Üye AHMED...' Alıntı: anılbaran sana bir sorum var sen telefon işlerinden anlarsın konu açmaya gerek kalmasın seni bulmuşken sorayım Genişletmek için tıkla ... arkadaş burdada rahat yok sor kardeşim
AHMED...' Alıntı: anılbaran sana bir sorum var sen telefon işlerinden anlarsın konu açmaya gerek kalmasın seni bulmuşken sorayım Genişletmek için tıkla ... arkadaş burdada rahat yok sor kardeşim
m542tf Üye By_GaBLiN' Alıntı: O Daha İyi Değil Mi Başka Avantajları Vardır Genişletmek için tıkla ... 3000 sms+3gb internet +3000 dk heryöne+vodafone ve sabithatlar sınırsız 99 tl
By_GaBLiN' Alıntı: O Daha İyi Değil Mi Başka Avantajları Vardır Genişletmek için tıkla ... 3000 sms+3gb internet +3000 dk heryöne+vodafone ve sabithatlar sınırsız 99 tl
anılbaran Üye AHMED...' Alıntı: sevilmek böyle birşey ışte insanlar seni rahat bırakmaz Genişletmek için tıkla ... eyvallh : )
AHMED...' Alıntı: sevilmek böyle birşey ışte insanlar seni rahat bırakmaz Genişletmek için tıkla ... eyvallh : )
TeAmo42 Üye şimdiye sormuştun ----------Eklendi @ 00:39:52 ---------- Yazıldı @ 00:39:29 ---------- L-LumieRe' Alıntı: selamun aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin
şimdiye sormuştun ----------Eklendi @ 00:39:52 ---------- Yazıldı @ 00:39:29 ---------- L-LumieRe' Alıntı: selamun aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin
TeAmo42 Üye AHMED...' Alıntı: opera 11.5 te maxicep deskop modunda iken cevap yazamıyorum klavye acilmiyor hacı ya Genişletmek için tıkla ... güzel soru
AHMED...' Alıntı: opera 11.5 te maxicep deskop modunda iken cevap yazamıyorum klavye acilmiyor hacı ya Genişletmek için tıkla ... güzel soru