hayırdır nereye Gitti bile bu aralar erkenci :)
Hasan Üye DiaBLoS: ali olduğunu biliyorum Hüseyin ----------Eklendi @ 01:11:22 ---------- Yazıldı @ 01:10:34 ---------- DiaBLoS' Alıntı: hasane , onu kim diyor? Genişletmek için tıkla ... Sen
DiaBLoS: ali olduğunu biliyorum Hüseyin ----------Eklendi @ 01:11:22 ---------- Yazıldı @ 01:10:34 ---------- DiaBLoS' Alıntı: hasane , onu kim diyor? Genişletmek için tıkla ... Sen
m542tf Üye TeAmo42' Alıntı: millet birer birer gidiyor sona kim kalır acaba Genişletmek için tıkla ... ben sabaha kadar buradayım
TeAmo42' Alıntı: millet birer birer gidiyor sona kim kalır acaba Genişletmek için tıkla ... ben sabaha kadar buradayım
Hasan Üye TeAmo42' Alıntı: Ali hanginiz oluyor kimle adaşım ben ? Genişletmek için tıkla ... diyablos
TeAmo42 Üye m542tf' Alıntı: ben sabaha kadar buradayım Genişletmek için tıkla ... bende sabaha kadar dicem ama batarya can cekisiyor
m542tf' Alıntı: ben sabaha kadar buradayım Genişletmek için tıkla ... bende sabaha kadar dicem ama batarya can cekisiyor
Hasan Üye DiaBLoS' Alıntı: ben mi ? Allah Allah Genişletmek için tıkla ... "Ali yatar,Hepinize İyi Geceler Diler" ----------Eklendi @ 01:14:58 ---------- Yazıldı @ 01:14:36 ----------
DiaBLoS' Alıntı: ben mi ? Allah Allah Genişletmek için tıkla ... "Ali yatar,Hepinize İyi Geceler Diler" ----------Eklendi @ 01:14:58 ---------- Yazıldı @ 01:14:36 ----------
TeAmo42 Üye ___xXx___' Alıntı: neyse millet allah rahatlık versin ben ufaktan gecede kaybolmaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
___xXx___' Alıntı: neyse millet allah rahatlık versin ben ufaktan gecede kaybolmaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
TeAmo42 Üye hasane51' Alıntı: Ben de iki batarya var biri çin biri aç Genişletmek için tıkla ... bendede 2 tane biri burda can cekisiyor biride prizde şarj oluyo
hasane51' Alıntı: Ben de iki batarya var biri çin biri aç Genişletmek için tıkla ... bendede 2 tane biri burda can cekisiyor biride prizde şarj oluyo
TeAmo42 Üye anılbaran' Alıntı: hadi herkeş uyusun Genişletmek için tıkla ... uyur numarası yapsak? ----------Eklendi @ 01:19:10 ---------- Yazıldı @ 01:18:36 ---------- DiaBLoS' Alıntı: kimseye uyumayacak . Uyuyanı banlarım ulen. Genişletmek için tıkla ... tamam abi sen ne dersen o
anılbaran' Alıntı: hadi herkeş uyusun Genişletmek için tıkla ... uyur numarası yapsak? ----------Eklendi @ 01:19:10 ---------- Yazıldı @ 01:18:36 ---------- DiaBLoS' Alıntı: kimseye uyumayacak . Uyuyanı banlarım ulen. Genişletmek için tıkla ... tamam abi sen ne dersen o