gerçekten hızlısınız 2dk da 2sayfa :ehe :D ee ne yapalım :)
TeAmo42 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: gerçekten hızlısınız 2dk da 2sayfa Genişletmek için tıkla ... ee ne yapalım
TeAmo42 Üye anılbaran' Alıntı: dolap boş bizim Genişletmek için tıkla ... evet bide o var şimdi oraya gidip boş dönmekde çok koyuyo ----------Eklendi @ 00:36:19 ---------- Yazıldı @ 00:35:43 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: gece gece acıktınız galiba Genişletmek için tıkla ... acıktık
anılbaran' Alıntı: dolap boş bizim Genişletmek için tıkla ... evet bide o var şimdi oraya gidip boş dönmekde çok koyuyo ----------Eklendi @ 00:36:19 ---------- Yazıldı @ 00:35:43 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: gece gece acıktınız galiba Genişletmek için tıkla ... acıktık
___xXx___ Üye Pondusss' Alıntı: hayır. zaten fazla kapandığı da yok Genişletmek için tıkla ... akşam kapatım şarja koydum şimdi açılmıyo boşver kapama ben şimdi bin pişmanım
Pondusss' Alıntı: hayır. zaten fazla kapandığı da yok Genişletmek için tıkla ... akşam kapatım şarja koydum şimdi açılmıyo boşver kapama ben şimdi bin pişmanım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap anılbaran' Alıntı: böyle abi : sarıl : arada boşluk olmucak Genişletmek için tıkla ... mesajı düzenledim tamam
anılbaran' Alıntı: böyle abi : sarıl : arada boşluk olmucak Genişletmek için tıkla ... mesajı düzenledim tamam
TeAmo42 Üye 'TUĞ'' Alıntı: mesajı düzenledim tamam Genişletmek için tıkla ... ama orda biri sarılıyor karşılıklı yokmu
'TUĞ'' Alıntı: mesajı düzenledim tamam Genişletmek için tıkla ... ama orda biri sarılıyor karşılıklı yokmu
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: ben aç değilim Genişletmek için tıkla ... o zaman sen yemek yap biz yeriz
Hasan Üye ___xXx___' Alıntı: akşam kapatım şarja koydum şimdi açılmıyo boşver kapama ben şimdi bin pişmanım Genişletmek için tıkla ... Bende de c2z peçini ed dı oto yapmiştın tele reset attım açılmadı hafıza kartını çıkartıp bataryayı çıkarım bi daha açtım öyle düzeldi.
___xXx___' Alıntı: akşam kapatım şarja koydum şimdi açılmıyo boşver kapama ben şimdi bin pişmanım Genişletmek için tıkla ... Bende de c2z peçini ed dı oto yapmiştın tele reset attım açılmadı hafıza kartını çıkartıp bataryayı çıkarım bi daha açtım öyle düzeldi.
Amaru Shady Üye ___xXx___' Alıntı: akşam kapatım şarja koydum şimdi açılmıyo boşver kapama ben şimdi bin pişmanım Genişletmek için tıkla ... dikkate alacam. Neyse ben gidiyorum. 1 saate kadar dönerim
___xXx___' Alıntı: akşam kapatım şarja koydum şimdi açılmıyo boşver kapama ben şimdi bin pişmanım Genişletmek için tıkla ... dikkate alacam. Neyse ben gidiyorum. 1 saate kadar dönerim
___xXx___ Üye hasane51' Alıntı: Bende de c2z peçini ed dı oto yapmiştın tele reset attım açılmadı hafıza kartını çıkartıp bataryayı çıkarım bi daha açtım öyle düzeldi. Genişletmek için tıkla ... vallaha kardeş benim bi ameliyat etmediğim kaldı ama yine de açılmıyor
hasane51' Alıntı: Bende de c2z peçini ed dı oto yapmiştın tele reset attım açılmadı hafıza kartını çıkartıp bataryayı çıkarım bi daha açtım öyle düzeldi. Genişletmek için tıkla ... vallaha kardeş benim bi ameliyat etmediğim kaldı ama yine de açılmıyor
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TeAmo42' Alıntı: ama orda biri sarılıyor karşılıklı yokmu Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye TeAmo42' Alıntı: herkes gidiyor eminim dönmezler Genişletmek için tıkla ... emin OL döneceğim