artık yatmalıyım. Herkese iyi geceler :bye: :oke:
___xXx___ Üye Pondusss' Alıntı: artık yatmalıyım. Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin bende kaçar daha yemeğimi yiyip zıbarcam sabah 7 de kalkmam lazım
Pondusss' Alıntı: artık yatmalıyım. Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin bende kaçar daha yemeğimi yiyip zıbarcam sabah 7 de kalkmam lazım
anılbaran Üye minoo' Alıntı: Nasılsın? Çıkanlara iyi geceler Genişletmek için tıkla ... koşturmaca sen nasılsın
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Oğuz geri gelmezse bilinki onu kaybettik Genişletmek için tıkla ... Geldim Metin Geldim
- SerkeŞ -' Alıntı: Oğuz geri gelmezse bilinki onu kaybettik Genişletmek için tıkla ... Geldim Metin Geldim
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: inanmam markası ney Genişletmek için tıkla ... Vallaha içtim çıkardım kafamı pencereden elim ayağım titredi yakalanacam diye ohh be sonunda ama içeriye az da olsa sindi kokusu markası parliament
anılbaran' Alıntı: inanmam markası ney Genişletmek için tıkla ... Vallaha içtim çıkardım kafamı pencereden elim ayağım titredi yakalanacam diye ohh be sonunda ama içeriye az da olsa sindi kokusu markası parliament
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: içemedin dimi Genişletmek için tıkla ... Içtim yeğen ----------Eklendi @ 02:54:12 ---------- Yazıldı @ 02:53:49 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: kaç paket içtin Genişletmek için tıkla ... Tek dal ----------Eklendi @ 02:55:08 ---------- Yazıldı @ 02:54:12 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: neyse iyi geceler, Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler yarın bugün tekrar görüşürüz
anılbaran' Alıntı: içemedin dimi Genişletmek için tıkla ... Içtim yeğen ----------Eklendi @ 02:54:12 ---------- Yazıldı @ 02:53:49 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: kaç paket içtin Genişletmek için tıkla ... Tek dal ----------Eklendi @ 02:55:08 ---------- Yazıldı @ 02:54:12 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: neyse iyi geceler, Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler yarın bugün tekrar görüşürüz
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Vallaha içtim çıkardım kafamı pencereden elim ayağım titredi yakalanacam diye ohh be sonunda ama içeriye az da olsa sindi kokusu markası parliament Genişletmek için tıkla ... oguz içecek öylemi inan mam kanıt göster
By_GaBLiN' Alıntı: Vallaha içtim çıkardım kafamı pencereden elim ayağım titredi yakalanacam diye ohh be sonunda ama içeriye az da olsa sindi kokusu markası parliament Genişletmek için tıkla ... oguz içecek öylemi inan mam kanıt göster