:pro: benden özenmişin :D iyi geceler :pro2:
By_GaBLiN Üye haydaravısyon' Alıntı: hoşbulduk çok şüür iyim sizleri nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyim
By_GaBLiN Üye 'Lorelai' Alıntı: Hepinize teşekkür ederim, hoş buldum İyiyim , siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyim
'Lorelai' Alıntı: Hepinize teşekkür ederim, hoş buldum İyiyim , siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyim
anılbaran Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sen yokken biz vardık Genişletmek için tıkla ... allah aşkına ne zaman mesala
SHS Üye bak eski sayfalara ben mi söyliycem ----------Eklendi @ 01:16:56 ---------- Yazıldı @ 01:16:15 ---------- hoşbulduk, nasılsınız?
bak eski sayfalara ben mi söyliycem ----------Eklendi @ 01:16:56 ---------- Yazıldı @ 01:16:15 ---------- hoşbulduk, nasılsınız?
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Sende Mi Metin Genişletmek için tıkla ... bi taneden bişi olmaz yak bi tane
Şehriyar Üye 'Lorelai' Alıntı: Sehriyaaarrrr Seni gören cennetlikkk Genişletmek için tıkla ... Millet beleşten cennet görmesin diye gizliyim Tatil olmasa seni de göreceğimiz yok
'Lorelai' Alıntı: Sehriyaaarrrr Seni gören cennetlikkk Genişletmek için tıkla ... Millet beleşten cennet görmesin diye gizliyim Tatil olmasa seni de göreceğimiz yok
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: bi taneden bişi olmaz yak bi tane Genişletmek için tıkla ... Aldım Bugün De Bizimkiler Uyuyor Nasıl İçecem Pencereden Kafamı Mı Çıkarıp İçsem Kola Da Var Yanımda
anılbaran' Alıntı: bi taneden bişi olmaz yak bi tane Genişletmek için tıkla ... Aldım Bugün De Bizimkiler Uyuyor Nasıl İçecem Pencereden Kafamı Mı Çıkarıp İçsem Kola Da Var Yanımda
anılbaran Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bak eski sayfalara ben mi söyliycem ----------Eklendi @ 01:16:56 ---------- Yazıldı @ 01:16:15 ---------- hoşbulduk, nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... sen o sayfalardan daha eski sayfalara bak temmuz ,agustos v.s iyiyiz sagolasın dostum senden naber
- SerkeŞ -' Alıntı: bak eski sayfalara ben mi söyliycem ----------Eklendi @ 01:16:56 ---------- Yazıldı @ 01:16:15 ---------- hoşbulduk, nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... sen o sayfalardan daha eski sayfalara bak temmuz ,agustos v.s iyiyiz sagolasın dostum senden naber
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Aldım Bugün De Bizimkiler Uyuyor Nasıl İçecem Pencereden Kafamı Mı Çıkarıp İçsem Kola Da Var Yanımda Genişletmek için tıkla ... balkona çık sessizce orda iç
By_GaBLiN' Alıntı: Aldım Bugün De Bizimkiler Uyuyor Nasıl İçecem Pencereden Kafamı Mı Çıkarıp İçsem Kola Da Var Yanımda Genişletmek için tıkla ... balkona çık sessizce orda iç
haydaravısyon Üye DiaBLoS' Alıntı: selamünaleyküm cümleten . Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin