Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Hasan

Üye
1 saat kaldı dayanın beyler:)

Hasan

Üye
fıkra anlatacak var mı qomiq

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bir ay ödenmedi diye doğalgaz mı kesilir yahu.:( donuyorum...

Doğal gaz sayacı 15metre küp vermesi lazımdı. Kullanmaya baya oldu ama bir kart vardı onun ile 15 metre küp daha
alana biliyordu. o kart ile gaz peşin alınıyordu fatura filan yoktu 15 metre küp borç veriyordu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Doğal gaz sayacı 15metre küp vermesi lazımdı. Kullanmaya baya oldu ama bir kart vardı onun ile 15 metre küp daha
alana biliyordu. o kart ile gaz peşin alınıyordu fatura filan yoktu 15 metre küp borç veriyordu

Büyük şehirlerde öyle mi kart ile diyon işte şu kadar yakacam sonra o tutara geldiğinde yakamıyon tekrar kart almak gerekiyor öyle mi

Mareşal

Üye

ya hacı ben anlamam ki her ay banka otomatik ödüyordu. banka değiştirince talimat vermeyi unuttum.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Büyük şehirlerde öyle mi kart ile diyon işte şu kadar yakacam sonra o tutara geldiğinde yakamıyon tekrar kart almak gerekiyor öyle mi

Evet sayaç geri sayım yapıyordu. Kartın üstünde bir cip vardı o kartı evdeki sayaca okutunca tekrar gaz yükleniyordu :) çok uzun zaman oldu şimdi ki lerini bilemiyorum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben bu sefer yattım hadi iyi geceler millet Allah Rahatlık Versin :)

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

Mareşal

Üye
donuyorum.:züü:

Hasan

Üye
çok sıkıldım hadi yatalım:ehe

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

Mareşal

Üye