Herkes kızıyo yahu . Bakıp çıkıyor muyum ben ? :D evet .d bili bili geh geh .D
Tuba.Erva Üye DiaBLoS' Alıntı: Herkes kızıyo yahu . Bakıp çıkıyor muyum ben ? Genişletmek için tıkla ... evet .d bili bili geh geh .D
DiaBLoS' Alıntı: Herkes kızıyo yahu . Bakıp çıkıyor muyum ben ? Genişletmek için tıkla ... evet .d bili bili geh geh .D
Tuba.Erva Üye iyidir senı sormalı ----------Eklendi @ 03:10:13 ---------- Yazıldı @ 03:07:55 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyidir senı sormalı ----------Eklendi @ 03:10:13 ---------- Yazıldı @ 03:07:55 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tuba.Erva Üye DiaBLoS' Alıntı: Allah razı olsun iyiyim . videoya öglen bakarim . Ne bu şimdi ? Genişletmek için tıkla ... haha cocuk bezı reklamı evybaby ızlıyodum attım gece gece daim olsun
DiaBLoS' Alıntı: Allah razı olsun iyiyim . videoya öglen bakarim . Ne bu şimdi ? Genişletmek için tıkla ... haha cocuk bezı reklamı evybaby ızlıyodum attım gece gece daim olsun
Tuba.Erva Üye kafama estıgı gıbı ıste ali ----------Eklendi @ 03:18:19 ---------- Yazıldı @ 03:16:31 ---------- ben cıkayım neyse iyi geceler ali
kafama estıgı gıbı ıste ali ----------Eklendi @ 03:18:19 ---------- Yazıldı @ 03:16:31 ---------- ben cıkayım neyse iyi geceler ali
DiaBLoS Admin bu gece burası sessiz sanki . ----------Eklendi @ 01:46:23 ---------- Yazıldı @ 01:38:27 ---------- ben de kaçayım ufaktan . Uyku bastırdi . hadi iyi geceler olsun cümleten .
bu gece burası sessiz sanki . ----------Eklendi @ 01:46:23 ---------- Yazıldı @ 01:38:27 ---------- ben de kaçayım ufaktan . Uyku bastırdi . hadi iyi geceler olsun cümleten .
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gece gece telefonu çökerttim onunla ığraşıyorum 2 saattir
- SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gece gece telefonu çökerttim onunla ığraşıyorum 2 saattir